BOLIGREPORTAGE: MIT HJEM PÅ HOUZZ

For 3 måneder siden havde jeg besøg af journalist Sanne Kragelund og fotograf Mia Mortensen. To knalddygtige kvinder, der begge arbejder for Houzz.dk.

Boligreportagen “Fra håndværkertilbud til Sabinas imponerende DIY-hjem” skildrer forvandlingen fra Århus´ grimmeste hus til vores drømmehus. Jeg kan vist roligt sige, at det bestemt ikke kun har været en dans på roser! Læs med og kom med ind i hver en lille krog i Sabinasverden.

Artiklen kan læses lige HER

Billederne i indlægget er taget af dygtige Mia Mortensen for Houzz.dk

Houzz er oprindeligt er en inspirationsplatform med mere end 40 millioner boligejere, arkitekter, eksperter og boligindretningsentusiaster i hele verden. Man kan sammenligne Houzz med Pinterest indenfor design og byggeri. Et stort netværk af passionerede folk, som deler deres viden og ekspertise ét sted.

Som gør-det-selv folk gennem 7 år er det en stor ære, at vores hjem nu ligger online og kan inspirere andre rundt om i hele verden. Et projekt der har kostet blod, sved og ALT ALT for mange timer på lossepladsen!!

…. vel og mærke med en 1 årig i huset og 3 måneder uden køkken med KÆMPE gravid babybule lige op mod terminsdatoen.

Lad mig være helt ærlig! Det har været DRØN hårdt og vi fortjener ikke kun en hulens masse timer med benene oppe, men en hæderspris for at være sammen i dag.

At bygge om OG bo midt på byggepladsen er kun sexet og VILDT spændende på film. Jeg har været ved at EKSPLODERE, når folk udtalte sig om vores projekter uden selv at have bygget om (med eller uden en lille trold rendende om benene 24/7).

Byggeprojektet er nok den største PARUDFORDRING, jeg nogensinde kommer til at opleve.

Men vi klarede det sgu – sammen! Endda med 2 små guldklumper i DIY-huset!

HIP HIP HURRA for kærligheden og HUNDREDEVIS af timer i byggemarkeder i mega klamme arbejdsbukser og uglet malerhår! Jeg har SAVNET min make-up pung, rene bordflader og duften af Ajax ubeskriveligt meget! ❤

STUEN MED DIY-MUREN

“Jeg er ikke bange for at lave fejl! Og heller ikke for at skifte retning og skyde forbi.

Det værste ville være at sidde en dag og fortryde, at man ikke fik udlevet sine drømme”.

Artiklen læses HER

Læs også...

Ingen kommentarer

    Send et svar