Hverdagsspa med Grohe: Vind et Rainshower Smartcontrol brusesystem!

SPONSORERET INDLÆG

Drømmer du om den ultimative spastemning på badeværelset og hverdagsluksus i høj klasse?

GROHE lancerer et nyt og luksuriøst Rainshower Smartcontrol brusesystem, som gør det nemmere for dig at få den helt perfekte spaoplevelse derhjemme hver eneste dag.

Min SPATID er blevet en fast rutine i min travle hverdag. Læs med og se, hvordan jeg øremærker den KUN til mig!

KONKURRENCE: Vind dit eget Rainshower Smartcontrol nederst i indlægget! Værdi 15.759 kr. Vinderen blev Ditte Grønbæk. Konkurrencen er slut!

´

Du behøver ikke rejse til Maldiverne for at blive forkælet og opleve spastemning på egen krop.

Jeg har testet det nye GROHE Rainshower Smartcontrol brusesystem og er mildeste talt begejstret! Med ét tryk navigerer du rundt mellem de forskellige indstillingsmuligh og er mildeste talt begejstret! Med ét tryk navigerer du rundt mellem de forskellige indstillingsmuligheder, spraymønstre og brusefunktioner. Systemet husker sågar dine personlige indstillinger til næste gang, du skal i bad.

Brusesystemet har et rombeformet hovedbruser på 360 mm i bredden, som dækker hele din krop, og en håndholdt bruser, som begge to kan bruse på samme tid med forfriskende tropisk regn eller skøn, afslappende hovedbundsmassage. UHM – Himmelsk følelse efter en laaaang dag på kontoret!

Skab din helt egen spastemning – læs med hvordan!

HVERDAGSLUKSUS & MIG TID

Som travl selvstændig kvinde, mor til to og husejer har jeg indført MIG-TID efter puttetid.

En tid som er øremærket MIG – En tid hvor jeg lukker verden ude, slår telefonen på lydløs og får ladet batterierne op!

Lad mig være helt ærlig! Jeg skal blive MEGET bedre til prioritere mig selv og tage et break! Mest af alt fordi jeg glemmer det, men virkelig har brug for at trække stikket! Uden børn, gøremål, arbejde, vasketøjsbunker og to-do-lister! I flertal!

Og findes der noget bedre end et langt bad efter en hård og kold vinterdag?

MIN SPA TID

Sådan skaber du en nem, vellykket og gennemført spastemning og MIG TID!

  • Sluk telefonen
  • Sæt beroligende, afstressende musik på. Luk øjnene. Slap af.
  • Tænd levende lys på badeværelset. Gerne duftlys.
  • Lav en bakke med dine yndlignssnacks.
  • Find hårkur og ansigtsmaske frem.
  • Fuldend din hjemmespa med en sund smootie fuld af antioxidanter og vitaminer til din krop.

LUKSUS KONKURRENCE

Hvad er MIG-TID for dig? Vær med i konkurrencen om et GROHE Rainshower Smartcontrol 360 Duo System til en værdi af 15.759 kr.

Deltag nemt ved at skrive 2-3 ord om, hvad “Din tid” er hjemme hos dig i kommentarfeltet.

Jeg finder en heldig vinder torsdag den 9/2 – for tro mig, det her brusesystem er som sendt fra himlen til alle os, der elsker hverdagsluksus og velvære!

/Sabina ❤

Læs også...

Ingen kommentarer

    Send et svar