10 campingpladser i Danmark

Vi er relativt nye i campingverdenen og kender ikke til særlig mange campingpladser i Danmark. Men vi må allerede efter få gange som campister konstatere, at vi er blevet ret hooked på camping som ferieform. 

I hvert fald i Danmark. Det hænger måske også sammen med, at vi elsker at sove udenfor og tit slår telt op i haven. Vi har sovet i telt og shelter 4 gange i sidste måned og har forskellige planer i telt og på camping i vores 4 ugers familieferie inden længe.  

DET ER BARE SÅ HYGGELIGT! ♥

Generelt sætter vi os aldrig i en flyver og rejser ud af landet i sommerferien, men elsker at cruise rundt i vores lillebitte land fuld af fine strande, oplevelser og gemte feriesteder. Vores udenlandsrejser ligger som oftest, når vi har brug for et break i vinterhalvåret, hvor vejret er gråt og trist i Danmark.   

For et par uger siden spurgte jeg ud på Instagram, hvilke campingpladser I kunne anbefale sådan en nybegynder campingfamilie som os. Jeg har samlet jeres svar og krydser fingre for, at I er et par stykker derude, der kan bruge dem! 

I var godt et par hundrede, der sendte jeres svar retur. 

TUSIND TAK – I ER DE BEDSTE! ♥

10 campingpladser i Danmark  

 1. Hvidbjerg Strandcaming i Blåvand. Danmarks eneste 6 stjernede campingplads, som vi besøgte på vores GLAMPING DATE. Hvidbjerg ligger med udgang til Vesterhavet, har trampolinpark, badeland, kæmpe legepladser og et stort virkelig lækkert spa- og wellness område.   
 2. Bamse Bo ved Gudenåen. Lille og hyggelig campingplads som er genial at besøge, hvis man er på kanotur på Gudenåen. 
 3. Den lille og fine campingsplads Skyttehuset Camping
 4. Hasmark Camping på nord Fyn, som vi endte med at booke forrige år, efter I var over 50 på Instagram, som anbefalede netop Hasmark på samme dag. Se glimt fra vores sommerferie på Hasmark – se lige stranden og det hyggelige bagerhus! 
 5. Jambo Feriepark ved Vesterhavet tæt på Fårup Sommerland. Meget børnevenlig. 
 6. Hals Strand Camping lige ned til vandet. Pladsen har bl.a. badeland, minigold og kæmpe legeplads.
 7. Gammelbro Camping ved Haderslev – virkelig en skøn og hyggelig plads! 
 8. Campingpladsen Terrassen i Laven tæt på Silkeborg med en helt særlig udsigt. Meget børnevenlig med mulighed for at leje kajak og kano.
 9.  Lundeborg ny camping mellem Svendbord og Nyborg. Lundeborg er kendt for sine lækre strande og hyggelige havnemiljø. 
 10. Hedebo Strandcamping i Sæby i nordjylland med masser af aktiviteter for børnefamilien.   

Hvad har I af sommerferieplaner? Kan I tilføje andre gode børnevenlige campingpladser? Eller fine feriesteder man ikke kender i Danmark?

Der er helt sikkert andre derude, der kunne bruge lidt hjælp til planlægningen af årets sommerferie! 

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Pernille Petersen
  27. juni 2019 at 13:17

  Kattegat strand camping i Øster Hurup er helt klart også et besøg værd. Familievenlig plads med udendørs pool, stor legeplads, aktivitetshal, dyr, aktiviteter for børn og barnlige sjæle (i sommerferien) samt toiletfaciliteter til de mindste. Derudover ligger det lige ned til havet.

  • Reply
   sabina
   27. juni 2019 at 13:25

   Jeg ELSKER Øster Hurup og vidste ikke, der fandtes en campingplads derude! Tusind tak fordi du tog dig tid til at give dit tip videre til os andre! Så kan man jo også lige tage i Kattegat Centret og lure på hajer og havdyr! God sommer!

 • Reply
  Sanne
  1. juli 2019 at 15:44

  Jeg kan ikke finde Sæby campingplads på Google, er det den der hedder Hedebo strandcamping i Sæby?

  • Reply
   sabina
   2. juli 2019 at 9:01

   Hej Sanne. Det er lige præcis den! Så hyggelig!! Rigtig god sommer!

Skriv en kommentar