4 DAGES KÆRESTETUR TIL LONDON!

Så letter vi Captain!

Mine små øgler på 5 og 1 1/2 år er afleveret i verdens bedste institution og snart venter en hel weekend med mormor og farmor & farfar. LUKSUS weekend af allerhøjeste kaliber!

Selv om jeg tit reklamerer med, at Anders er moren herhjemme, må jeg indrømme, at jeg fik en ret stor klump i halsen, da min lille datter vinkede farvel med et stort smil på læben. Øh hvad med et kram? FARVEL mor – jeg kan sagtens klare mig uden dig. At du ved det! Jeg fik dog tillusket mig et lille, ALT for kort kram, for skummusen var på vej til musiktime i Vuggestuen.

ET CITAT JEG ALDRIG GLEMMER! 

En af vores søde pædagoger kom hen og spurgte, hvad vi dog skulle i 4 dage. Julebryllup i London du! Hendes svar sidder stadig i mig. “Husk på at kernen i en god familie ligger i kærligheden mellem mor og far” ❤SERIØST! Uden ord og med blanke øjne kiggede jeg på hende og sagde: TAK! Du har ret! En anden sagde NYD DET MAX!Nogle gange rammer ord en. I dag er en af de dage!

Efter 1,5 år med to små børn, opstart af virksomhed, travle dage med 4-5 timers søvn, havregrød overalt, sygdomforløb m.m., trænger vi bare til at være os. Fejre livet. Hylde kærligheden. Tage ud at spise, når det passer os. Nuppe en drink. Drikke vores gode kaffe i ro og mag. Flette fingre og tænde julelys i hinandens øjne!

JEPS! Det blev sgu lidt pladderromantisk – men hallo! Det er julebryllup i LONDON midt i december. Man er da et skarn, hvis man ikke fyrer den helt af og bare nyder livet!

VI STEMPLER UD!

Så nu vil jeg stemle ud og sætte mig op i flyveren. Farvel små øgler. Farveller vasketøj. Farveller andres behov.Nu handler det kun om én ting: Mr. Kiel og jeg ❤

Læs også: MINI GUIDE TIL FORLÆNGET WEEKEND I LONDON 

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar