Frisørtid og selvforkælelse hos Hairbydrews  

Min mandag startede med 3,5 time i frisørstolen hos frisør Hairbydrews med god kaffe og helt nyt sommerhår. Vågnede seriøst op som en blendet puddelhund og går i seng som en ung studine på 19 år! I hvert fald indeni!

Indlægget er sponsoreret af Hair By Drews.

Okay. Jeg lyver lidt. Alderen passer ikke. Men følelsen af velplejet hår, nymasseret hovedbund og masser af lækre produkter i mit hår føles FANTASTISK!

Efter 10 måneders barsel hjemme med en lille skummus trængte mit hår til en kærlig hånd og en masse pleje!!

Salon Hairbydrews

Min uge startede derfor hos Hair By Drews – en lækker lækker salon 10 min. fra Århus C.

Sitet her er spækket med inspiration, gode rabatter og nyheder. Jeg har skumle planer om at gøre meget mere ud af mit hår. Det er jo sommer, ik?!

Ofte ender det oppe i en knold, så ejeren Tanja stylede mit hår på 10 min. og gav mig et par små fif med på vejen. Og nu kan jeg selv style mit eget hår

FØR: Blendet puddelhund og slidte spidser!

EFTER: Lækkert sommerhår!

Nyt sommerhår

Jeg er tæt på lykkelig og med posen fuld af LÆKRE SVANEMÆRKEDE produkter fra Ingredien, som er spækket med bl.a. plejende økologisk sheasmør, avokadoolie og makadamie- nøddeolie, kan sommeren bare komme an!

Fortjener du lidt selvforkælelse, kan du booke en tid lige HER.

Jeg LOVER jer – følelsen af at være 19 år igen er himmelsk! Også selv om den kun varer indtil i morgen, hvor jeg (sikkert) vågner op med uglet, men PÆNT hår.

Vil bruge resten af aftenen på at smile til min kæreste – han har nemlig husket at lægge mærke til mine nye sommerlokker! Ham vil jeg sgu gerne blive gammel med!  Tak fordi du læste med!

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar