Årets smukkeste julebord: Stjæl mine ideer

Annonce for Södahl og BITZ

Så sker det!

Juleaften og alverdens hyggelige komsammener i forbindelse med julen er startet, og jeg elsker det!

Selv om jeg ikke er særlig god til at lave mad, kan jeg gå og glæde mig til at dække et smukt julebord i flere dage. For mig er det stemningen omkring bordet og ikke maden, der er vigtigst.

Med årene er jeg faktisk begyndt at bruge dug og i år har jeg fået mine første stofservietter. Meget voksent. Meget pænt.

Både dug og stofservietter er fra Södahl.

KUSINTHA SERIEN

De smukke Kusintha vaser og tallerkner er en ny glasserie fra Bitz Living serien af rustikt genbrugsglas i smukke farver, der matcher stentøjets glasurer.

Kusintha betyder forandring, og salget af Kusintha-produkterne er med til at skabe forandring for udsatte børn i Malawi gennem et samarbejde med Dansk Røde Kors. Kun 1/3 af befolkningen i Malawi har rent drikkevand, og støtten fra serien går bl.a. til brønde og etablering af skoler.

Man bliver helt rørt, når man tænker på, at man kan støtte andre mennesker ude i verden ved at købe en ny vase eller en pæn tallerken! ♥

Christian Bitz har virkelig skabt en virkelig flot Kusintha kollektion for både øjet, pengepungen og i den gode sags tjeneste! ♥

Pynt til dit julebord

Som altid har jeg lavet små bordkort af ting, jeg alligevel havde liggende i mine kreaskuffer. Manillakort og kanelstænger er genbrug og det orange velourbånd matchede perfekt til mine nye glastallerkner fra Bitz i farven amber.

Bestik, glas og de store keramik tallerkener er også fra Bitz.

Jeg har brugt Kusintha krukken til tørrede hortensiaer og lange kanelstænger i stedet for en kæmpestor og dyr julebuket.

En evighedsbuket som ikke kræver vand som kan bruges igen og igen. Læg stjerneanis eller kanelstænger ved dine bordkort, så dufter stuen hurtigt dejligt af jul.

Et fuldkomment julebord opnår man først, når julelysene tændes.

Den smukke guld lysestage er fra A Simple Mess.

Nu er vores hjem fuld af juledufte, et flot dækket julebord og masser af hygge.

Drømmer du om at dække et smukt julebord, kan du hoppe ind og lure det smukke stel fra BITZ og Södahls flotte damask duge. Denne dybe grønne Winterland dug er på min ønskeseddel i år! 

MON DU SKAL HOLDE JULEAFTEN ELLER JULEFROKOST I ÅR? HVAD PYNTER DU DIT JULEBORD MED? 

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  25. november 2019 at 9:31

  Hvor ser det bare VILDT SMUKT ud!! 🧡🧡 Og det gør du saftsuseme også på det sidste billede. ☺️
  Vi har to spiseborde sat sammen (stor spisestue 😁), så det fire meter lange bord skal dækkes på midten med en bordløber af guld og så fyldt med grankogler i alle størrelser og former. Og så kommer der en masse levende lys på bordet. ☺️ Og så tænker jeg da lige, at jeg tyvstjæler din bordkortsidé, for den er så smuk, og vil helt sikkert passe godt ind på vores julebord i år. 🙏🏼 Jeg overvejer lidt at gå i en genbrugsbutik og se, om jeg kan finde noget service, der passer ind i farverne også. ☺️ God og dejlig december til dig og din familie!! ❤️

 • Reply
  sabina
  26. november 2019 at 10:00

  Kære Camilla. Tusind tak for din kommentar. Jeg kommer helt i julestemning, når jeg læser om dit 4 meter lange julebord. WAW! Stjæl endelig løs! Det er jo lige præis derfor, jeg har skabt Sabinasverden! Rigtig god december og jul til dig!

 • Reply
  Det sværeste ved julen...Kender I det? - Sabinas Verden
  22. december 2019 at 8:35

  […] mangler du inspiration til JULEBORDET, SPISELIGE BORDKORT eller lækre SVAMPEDE JULE MUFFINS […]

Skriv en kommentar