Lær mig at kende

KVINDEN BAG

Mit navn er Sabina Therese Haysen, jeg er 36 somre gammel og har altid haft benene godt plantet i den jyske muld.  Siden 2009 har jeg boet i hus i Århus med min kæreste og vores 2 dejlige børn på 3 og 8 år.

Jeg har en folkeskolæreruddannelse fra 2008 i rygsækken og er vokset op i en kreativ familie. I 2014 startede jeg min Instagramprofil, året efter startede jeg så småt med at blogge og står nu bag en af Danmarks største DIY-blogs.

I dag følger 26.000 skønne mennesker med i Sabinasverden på Instagram, og jeg elsker at skabe fortællinger og inspiration på mine kanaler hver dag!

Min passion for interiør, kreativ boligindretning og DIY forenes i en stor konstant makeover af vores villa i Århus, som vi har bygget om i løbet af de sidste 10 år.

OM BLOGGEN

Sabinasverden er et univers af trends, æstetik, interiør og inspiration til den moderne kvinde.

På bloggen finder du nye tendenser, den smukke detalje, boliginspiration og interiør.

Med stor kærlighed for innovative og nytænkende indretningsmuligheder og styling er Sabinasverden en af Danmarks største DIY-blogs.

Gå ombord i mine Tutorial Film og DIY-projekter, så kommer du ikke til at kede dig lige foreløbigt.

INSTAGRAM

Mangler du eller din virksomhed en erfaren hånd og et par kreative øjne til oprettelse af en Instagramprofil, har jeg sammen med min businessmakker, Rikke Moritz, startet workshops op i hele landet i undervisning af Instagram.

Et begynderkursus for dig, der gerne blive klogere på Instagram, branding, “det gode instagrambillede”, stategi og målsætning på de sociale medier. Læs mere HER!

VORES DIY-HJEM

Smid benene op og føl dig hjemme. Her er mit liv i Sabinasverden.

INTERIØR & STYLING

MINE DIY-PROJEKTER

HVERDAG & KLUNS

REJSER & BARSEL I UDLANDET

LIVET SOM MOR 

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Marianne Kristensen
    21. november 2018 at 7:34

    Vil gerne følge dig og din spændende side:-)

Skriv en kommentar