Lær mig at kende

KVINDEN BAG

Jeg hedder Sabina Therese Haysen, er 36 år gammel og bor i Århus med min kæreste gennem 11 år og vores 2 børn på 3 og 7 år.

Jeg er uddannet billedkunst- og dansklærer i 2008, er vokset i en kreativ familie og står bag en af Danmarks største DIY-blogs.

Min passion for interiør, kreativ boligindretning og DIY forenes i en stor konstant makeover af vores hjem, som vi har bygget om i løbet af de sidste 8 år.

Sabinasverden startede i 2014 på Instagram. Siden 2016 har jeg levet af at blogge, style, skabe content for virksomheder på de sociale medier og undervise i brugen af Instagram .

OM BLOGGEN

Sabinasverden er et univers af trends, æstetik, interiør og inspiration til den moderne kvinde.

På bloggen finder du nye tendenser, den smukke detalje, boliginspiration og interiør.

Med stor kærlighed for innovative og nytænkende indretningsmuligheder og styling er Sabinasverden en af Danmarks største DIY-blogs.

Gå ombord i mine Tutorial Film og DIY-projekter, så kommer du ikke til at kede dig lige foreløbigt.

INSTAGRAM

Mangler du eller din virksomhed en erfaren hånd og et par kreative øjne til oprettelse af en Instagramprofil, har jeg sammen med min businessmakker, Rikke Moritz, startet workshops op i hele landet i undervisning af Instagram.

Et begynderkursus for dig, der gerne blive klogere på Instagram, branding, “det gode instagrambillede”, stategi og målsætning på de sociale medier. Læs mere HER!

VORES DIY-HJEM

Smid benene op og føl dig hjemme. Her er mit liv i Sabinasverden.

INTERIØR & STYLING

MINE DIY-PROJEKTER

HVERDAG & KLUNS

REJSER & BARSEL I UDLANDET

LIVET SOM MOR 

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Marianne Kristensen
    21. november 2018 at 7:34

    Vil gerne følge dig og din spændende side:-)

Skriv en kommentar