Lær mig at kende

KVINDEN BAG

Jeg hedder Sabina Therese Haysen, er 35 år gammel og bor i vores “Fra skrot til slot” villa i Århus gennem 10 år og vores 2 børn på 2 og 6 år.

Jeg er uddannet billedkunst- og dansklærer i 2008, er vokset i en kreativ familie og står bag en af Danmarks største DIY-blogs.

Min passion for interiør, kreativ boligindretning og DIY forenes i en stor konstant makeover af vores hjem, som vi har bygget om i løbet af de sidste 8 år.

Sabinasverden startede som DIY-skribent for bl.a. Woman, Silvan, Panduro Hobby, Chrichri og et af verdens største online inspirationssites Houzz, og nu lever jeg af at skabe content for virksomheder på de sociale medier, style og skrive artikler til sitet her.

Uddannet folkeskolelærer i 2008 og arbejder i dag som fuldtidsblogger, freelance stylist og DIY-skribent. Et job jeg har skabt på 2 år, hvor jeg udfolder mig kreativt, styler, skriver og inspirerer mine læsere gennem Sabinasverden.

Du er velkommen til at se “MIT LIV” i billedegalleriet nedenfor.

OM BLOGGEN

Sabinasverden er et univers af trends, æstetik, interiør og trends til den moderne kvinde.

På bloggen finder du nye tendenser, den smukke detalje, boliginspiration og interiør. Altsammen med et personligt og æstetisk strejf af Sabinasverden.

Med stor kærlighed for innovative og nytænkende indretningsmuligheder og styling er Sabinasverden en af Danmarks største DIY-blogs. Gå ombord i mine Tutorial Film og DIY-projekter, så kommer du ikke til at kede dig lige foreløbigt.

INSTAGRAM

Mangler du eller din virksomhed en erfaren hånd og et par kreative øjne til oprettelse af en Instagramprofil, har jeg sammen med min businessmakker, Rikke Moritz, startet workshops op i hele landet i undervisning af Instagram.

Et begynderkursus for dig, der gerne blive klogere på Instagram, branding, “det gode instagrambillede”, stategi og målsætning på de sociale medier. Læs mere HER!

VORES DIY-HJEM

Smid benene op og føl dig hjemme. Her er mit liv i Sabinasverden.

INTERIØR & STYLING

MINE DIY-PROJEKTER

HVERDAG & KLUNS

REJSER & BARSEL I UDLANDET

LIVET SOM MOR 

Læs også...

Ingen kommentarer

    Send et svar