Black friday hos Butik Blossom. Spar 25 % på næsten ALT!

Årets Black Friday weekend er skudt igang og det betyder at der er 25 % at spare hos min faste samarbejdspartner helt indtil på mandag.

Det er selvfølgelig BUTIK BLOSSOM, jeg taler om! ♥

Jeg vil simpelthen vise alle mine favoritter frem og et par af de styles, I har spurgt på den seneste tid på min INSTAGRAMPROFIL.

Der er faktisk 25 % på det meste af webshoppen, og det går meget hurtigt særligt i dag.

9 JULEGAVEØNSKER

  1. Sofie Schnoor Støvle 2. Tromborg sæbe 3. New Balance sneaks 4.  Neo Noir frakke  5. Pieces kjole  6. Zarkoperfume 7. Bamse støvler Sofie Schnoor 8. Becksöndergaard taske 9. Tyl nederdel

Alle 9 ønsker er selvfølgelig sat ned med min. 25 % og der er knageme en del knaster at spare venner! Hvis I alligevel skal have julegaverne i hus eller mangler lidt nyt i skabene til julen mange fester?

Især min nye vinterfrakke fra Neo Noir er en klassiker til dit klædeskab. De fleste frakker fra Mos Mosh, Baum und Pferdgarden, Lollys Laundry m.m. er også sat ned HER!

VARME VINTERFUSSER

Har du endnu ikke fundet vinterstøvlen til i år, har du mulighed for at finde din yndlingsstøvle til enten vinter eller bytur med 25 %  i kategorien STØVLER.

Alle SNEAKS er også sat ned – også de helt nye modeller! ♥

Jeg har altid været ret vild med støvler fra Sofie Scnoor støvler. Overvejer disse bløde bamse støvler i enten brun og sort.

Den perfekte støvle til nederdel, skovtur med familien og hverdag.

Accessories til mandel- eller julegaven

Jeg er storfan af danske Tromborg, hvor du kan fylde skabene og toilettasken op med hele 25 % på faktisk ALT fra Tromborg hele weekenden. Kan især anbefale deres blush, cremer, bodyscrubs og virkelig lækre rene dufte!

Der er også 25 % på Zarkoperfume, Meraki, Becksöndergaard, smykker fra Maanesten , Stine A og enkelte virkelig fine La La Berlin tørklæder.

Fest og julefrokoster

I er en del (min indbakke har været lyserød de sidste par dage), der har spurgt til min nye tyl nederdel. Den er selvfølgelig fra Butik Blossom og er sat ned med 25 % i både sort, lyserød og grå.

Jeg har fået Butik Blossom til at sætte den ned, så I sparer 250 kr. på min TULLE NEDERDEL FRA EM COPENHAGEN hele weekenden. Den findes også i sort og grå.

Styl den med et par stilletter, et par sneaks og brug den året rundt både sommer og vinter.

Julefrokostkjoler over 700 kr.

Én julefrokostkjole må man gerne forkæle sig selv med.

I kategorien FESTKJOLER , KJOLER og NEDERDELE finder du fine sager fra bl.a. Mos MoshNeo Noir, Y.A.S, Pieces, Baum und Pferdgarden, Stine Goya, By Malene Birger m.m.

HELE Birgitte Herskind kategorien er sat ned med 25 %.

Min Tulle nederdel er fra Em Copenhagen, som er et nyt brand for mig. Men der er dælme mange fine sager, hvis du mangler det helt rigtige nytårs outfit, som ikke alle har på!

Bl.a. denne flotte kjole, som kan bruges til hverdag med stramme jeans under.

Jeg sidder i skrivende stund og klikker et par fine julegaver hjem, og faldt over denne flotte palietkjole fra Pieces i både guld og sort.

Tjek lige prisen!

Er den ikke PÆN?

Min lange Stine Goya kjole er knageme også sat ned og findes i både en lang og kort model – men kun i meget få størrelser.

BLACK FRIDAY ER I GANG….

Jeg siger ikke, at I SKAL gå ind på BUTIK BLOSSOM og lure, meeeen det er svært at lade være, ik?

Link til VINTERJAKKER , BEAUTY , KJOLER , STØVLER , ACCESSORIES  – find dit yndlings brand.

Der er 25 % eller mere på faktisk alt hele weekenden og mandag med! Og det går hurtigt!

RIGTIG GOD WEEKEND! ♥

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar