DIY: COMPUTERTASKE AF FILT

Sponsoreret

Sådan laver du en computertaske, som skiller sig ud og ligner noget fra en dyr fancy interiørbutik. Måske til dig selv, kæresten eller til en julegave. Hop med på DIY-bølgen. Den er kun lige begyndt!

FILT ER DET NYE SORT

Filt er verdens billigste og pæneste materiale. Hvis du som mig tit er på farten, så må coveret til arbejdscomputeren gerne se lækkert ud. Og samtidig være praktisk.

STOFF&STIL har et kæmpe udvalg af FILT, du kan bestille både online og i butikkerne. Jeg har valgt lys grå, men overvejede kraftigt KOKSGRÅ og RØD MELANGE. Pæne efterårsfarver som ikke så nemt bliver beskidte!

SY DIT EGET COVER PÅ 20 MIN.

DU SKAL BRUGE

SÅDAN GØR DU

Klip et stykke filt som kan lægges dobbelt. Læg din computer mellem filtstykkerne og mål ca. 2 cm. i hver side. Din computer skal let kunne glide ind i tasken, så det må ikke være for stramt! Afprøv inden du syr tasken sammen!Selve låget kan du selv regulere om du vil have bredt eller smalt.

Sy siderne sammenJeg har pyntet min taske med en læderflap (en rest fra sykassen).Put computeren ned i tasken. Fold låget rundt og luk tasken med et bånd eller elastik.

Er du blevet også blevet tosset med filt, kan du downloade forskellige GRATIS møstre HER. Er den ikke bare flot?

MIG? EN SYMASKINE?

DIY-trenden raser derudaf og hvis du tror, det kun er gamle damer og svigermødre, der hænger ud foran symaskinen, så tager du fejl.

Jeg har sågar haft både svigerinder og veninder til HYGGEAFTEN foran symaskinerne. Og det er tophyggeligt… selvfølgelig i selvskab med en masse mokka og lidt sødt til ganen.

Jeg er stadig nybegynder i sybranchen, men hvis jeg kan sy computercover, KELIM PUDER og DIY PONCHO, så kan I også! Fyr den af!

KH Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK.

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar