DIY opbevaring: Læder og dymomærker i mit køkken!

I indlægget igår skrev jeg bl.a. om min evige søgen efter det personlige hjem ifm. en boligreportage fra vores hjem. Læste I med?

Jeg ved, I elsker små listige tips og tricks, som gør en kæmpestor forskel. Det personlige touchs i boligindretningen kan være en lille detalje, øjet fanger i dit hjem.

Denne DIY kan bruges til 117 ting i dit hjem, og er en af de ting, jeg lavede 10 min. inden jeg fik besøg i onsdags.

Alligevel er det en detalje, jeg elsker i vores køkken over vores elskede kaffebar! Den giver et strejf af hygge på den finurlige og krøllede måde, som gør et simpelt glas smukt og kreativt på 30 sekunder!

Uendelige muligheder

Brug ideen på badeværelset på en krukke med vatrondeller, på børneværelset med hårspænder eller i køkkenet med bønner/mandler/morgenmadsprodukter og duftende yndlingsthe!

Hvor finder jeg glas som dine?

Genbrug dine konservesglas eller gå på jagt på sommerens loppemarkeder og lokale genbrugsforretninger! Gå efter glas i sjove former med smukke guldlåg.

DIY PROJEKTER UNDER 30 MIN.

Er du nysgerrig efter at læse om flere små DIY-projekter, så lur min you-tube film om BOTANIKKE KUNSTVÆRKER eller KERAMIK DU SELV KAN LAVE! Hvordan vil du bruge de små læder labels hjemme hos dig? Del din ide´med os andre i kommentarfeltet! 😉

DIY-klem Sabina

Få små hverdagsglimt af Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK!

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Sofie
  30. november 2018 at 21:25

  Hvilken dymo har du brugt til denne? Og hvor kan man mon købe den? 🙂

 • Reply
  Jane
  2. februar 2019 at 19:25

  Ja jeg er også interesseret i den dymo 😊 Dejligt med noget inspiration 👍

Skriv en kommentar