Efter 10 år går vi i gang! Renovering af hus på bloggen!

Vores hjem ser pt. sådan ud og hvis I kan fornemme lidt støv i krogene på mine billeder og på min story, så ved I hvorfor.

Bloggerhytten er ikke altid pæn og rydelig, især ikke i disse dage.

Vi er i gang med en ret stor istandsættelse af vores underetage, som jeg faktisk aldrig har vist frem. Mest af alt fordi jeg HADER de rum, og der er jo ingen grund til at vise ting frem, som man hader ligeså meget som Coronavirus og leverlasange!

Vi har små 300 m2. og inde bag vores kontor (som I har set mange gange) gemmer sig 4 ekstra rum, bl.a. et vaskerum. Det er det rum, Anders står midt i.

Dengang vi overtog huset i 2009, overtog vi et GØR-DET-SELV hus (og have), som VIRKELIG trængte til en kærlig hånd – overalt.

Vi startede med at istandsætte et rum af gangen efter arbejde hver dag i flere år, men vi har også taget os tid til at rejse en del og holde ferie 10 uger om året i de 9 år, vi har haft børn. Nogle dage forstår jeg slet ikke, hvordan vi har fået det til at hænge sammen. Men man kan meget mere, end man selv tror!

For et par måneder siden blev min indre hausfrau arrig og rød i hovedet. Igen.

10 år Niller. Så lang tid har vaskerummet og halvdelen af vores underetage stået helt urørt med husets gamle ejers cigaræsker fulde af søm og ru gulve, som ikke kan gøres rent.

Jeg kunne bruge ufattelig meget spalteplads på at brokke mig og fortælle jer, hvor mange grå hår og rynker i panden, jeg har fået af det MØJ rum. Men jeg nænner ikke at ødelægge jeres gode humør med den slags ilandsproblemer.

Lad mig sige det kort: Der er plads til forbedringer og jeg bliver en meget gladere kvinde om meget kort tid.

Kan I følge mig? ↓

Nu sker det, sgu´

Nu er vi i gang, folkens! Og det er stort!

Vi vil gerne tage jer, som er interesseret i renovering, indretning og DIY, med i processen, både her på bloggen og på min story på Instagram. Vi elsker selv at følge andre familier, der bygger om!

Som I måske kan huske, vandt Anders byggeprogrammet “Mesterskaberne på DR1” sidste år og elsker disse processer. Så han får frit spil og planlægger som oftest detaljer, materialer og farver undervejs. Vi har aldrig en fast køreplan og pt. ved vi hverken, hvilken bordplade vi skal have eller farven på vores gulv. Det tager vi som det kommer.

Før og efter billederne kommer til at slå vores blå køkken, som I måske har set i dette post på Instagram?

Vi taler IKKE om en makeover, som dengang jeg lavede vores badeværelse om på én dag.

Her skal der rives vægge ned, flyttes døre, mures op og alt skal ud! Og jeg lover jer at jeg bliver den lykkeligste haufrau nord for alperne om et par måneder!

Nu skal vi have planlagt:

  • Opbevaringsløsninger
  • Farve på væggen / måske beton / trævæg?
  • Bordplade. Jeg vil gerne have terrazzo eller klinker. Det får jeg nok ikke.

Måske har jeg fået ham overtalt til at få ny vaskemaskine og tørretumbler, og man kan jo ikke få det hele!

Jeg siger det lige en gang til, de damer:

At finde en handyman der bruger en aften på at rive et par vægge ned efter arbejde, er altså ikke at kimse af!

Mr. Kiel du er min sande verdensstjerne (Også i disse dage) ♥

HAR I IDEER TIL ET GULV, DER NEMT KAN RENGØRES? HAR I BYGGET OM HJEMME HOS JER?

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html