Efterårsferie for børn med Vissevasse + rabatkode

Annonce for Vissevasse

Kreativ efterårsferie + rabatkode

Efterårsferien er over os og måske skal du bruge et par dage sammen med dine egne eller familiens børn.

Mine skoleferier blev altid brugt til alverdens kreative sysler sammen med min mormor. Hun var min største inspiration gennem min barndom og var mester i at finde på, upcycle og være kreativ på nye måder alt efter hvilken sæson, vi befandt os i.

Vi klippede, bagte, klistrede, lavede perler, foldede og lavede små æsker til mit værelse.

Traditionen tro har jeg derfor lavet en lille tutorialfilm til jer med Vissevasses gavepapir EVERWRAP.

Den faste læser ved, at jeg efterhånden har lavet en del DIY-projekter for Vissevassse og denne gang kan I simpelthen shoppe ALT hos Vissevasse med 20 %. Hele molevitten! Jeg har skaffet jer rabatkoden er “SABINA20”.

Se hvordan du nemt tryller og upcycler gamle æsker og skotøjsæsker med det smukke everwrap.

Lagde I mærke til, hvordan jeg klippede papiret, så man opnår helt skarpe kanter på æskerne?

Til de nye på kanalen er Everwrap Danmarks første genanvendelige gavepapir af bæredygtigt plastik, som kan genanvendes som plastik efter mange års brug. Everwrap gavepapiret kan nemlig ikke rives over og er meget slidstærkt! 

Og ikke mindst meget pænt!

Designet er i smukke farver, som er nemme at implementere i indretningen i dit hjem og som man faktisk ikke rigtig kan vælge imellem. Du finder alle 9 forskellige gavepapir HER!

Vissevasse er særligt kendt for at skabe plakater med en helt særlig historie med deres “land og by” plakater, som I helt sikkert har set hjemme hos naboen eller rundt omkring i de danske boligmagasiner.

Jeg er særligt vild med Vissevasses legende børneplakater, Go Baby rejseplakater, måske verdens pæneste jule sanghæfter og de nye fine retro spil – perfekt til efterårshygge og ferier.

Indtast RABATKODEN “SABINA20” og få 20 % på ALT fra Vissevasse indtil søndag d. 6/10. En fornem rabatkode kun til jer! ♥

Jeg er typen, der godt kan lide at være på forkant, især op mod jul.

Har du det på samme måde, er det nu du skal fylde hylderne op og spare 20 % på Vissevasses gavepapir, jule- og anledningskort og familiekalendre til 2020. 

Er du lige så vild med juletiden som mig, bør du virkelig tjekke Vissevasses julekollektion. Især cigaræsken med brændemærket!!

Rabatkoden “SABINA20” er kun til jer og giver jer 20 % på ALT fra Vissevasse indtil søndag d. 6/10!

Tak fordi du læste med! ♥

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar