En ret dejlig arbejdsdag!

Nogle det bare bedre end andre. Sådan er det også på jobbet! Heldigvis skaber jeg selv mine arbejdsdage, sådan for det meste, og det er et stort privilegium at kunne planlægge dage, hvor man synes det er møjhamrende sjovt at tage på arbejde!

I dag har jeg været på farten i selskab med min superseje praktikant Elise, som er hos mig i fire uger. Hun er 31 år, uddannet grafiker, SOME nørd fra Bigum & Co og virkelig dygtig til rigtig mange ting! (Som jeg ikke aner noget om!!)

Vi har blandt andet været i Tivoli Friheden i dag til møde! Det vil sige, at vi var de eneste i Tivoli Friheden, som første åbner op den 17/11.

Men jeg har fået en fornem opgave for Visit Aarhus, og skal afholde et stort julearrangement for 70 erhvervskvinder i “Terrassen” i Tivoli Friheden.

Vi snakker den sal, hvor selveste dronning Margrethe kommer forbi til kaffe på søndag! Den er enormt smuk og elegant med store lysekroner, højt til loftet og sprossede vinduer!

Det bliver et smukt julearrangement, som skal sprede kreativ julehumør og glæde blandt en masse skønne erhvervskvinder fra Aarhus! Jeg skal nok fortælle, hvad vi skal lave og vise jer projekterne bagefter!

Dronning M kommer desværre ikke med til mit julearrangement, men jeg glæder mig alligevel som et lille barn!

At starte julen i Tivoli Friheden og få lov til at lave det, man elsker allermest i hele verden sammen med en sej praktikant og 70 forretningskvinder fra hele Aarhus!

Det bliver skisme ikke bedre! ❤️

God weekend derud! Brug den sammen med dem, der gør jer allermest glade!

Så vil jeg gøre det samme!

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

5 Kommentarer

 • Reply
  venterpaavin
  11. november 2018 at 11:38

  Hold da op – det lyder som et spændende arrangement (:

  • Reply
   sabina
   14. november 2018 at 8:45

   Ja det bliver en virkelig magisk dag. En perfekt dag at starte julemåneden op – endda lige midt i Tivoli. Jeg skal nok dele små glimt på mine kanaler, så I allesammen får lidt julestøv drysset ud over jer! 😉

 • Reply
  Sådan skal din juledekoration 2018 se ud! - Sabinas Verden
  15. november 2018 at 14:57

  […] Vi har lavet juledekorationer klar til det store julearrangement i Tivoli.  […]

 • Reply
  Er det for meget at forlange i 2019? - Sabinas Verden
  4. januar 2019 at 10:25

  […] hvor jeg virkelig SHINER og har mine bedste arbejdsdage er sammen med andre mennesker. Som f.eks. HER, HER og […]

 • Reply
  Bæredygtig indretning - Sabinas Verden
  7. februar 2019 at 10:32

  […] november arrangerede jeg et stort julearrangement for Visit Aarhus i Tivoli Friheden med bl.a. bæredygtige juledekorationer som tema. Jeg pakkede, lidt forsigtigt, ALLE mine […]

Skriv en kommentar