ENHVER KVINDES DRØM – OG DET KAN BLIVE DIT!

Indlægget er sponsoreret af Anette Wille

Jeg har fået lov til at forkæle en af jer med signatursmykket for den danske smykkedesigner Anette Wille, dette smukke timeglas “While we are waiting”.

For mig symboliserer smykket tiden op til jul og gør mig opmærksom på TIDEN og NUET. Ingen ved, hvad morgendagen bringer!

Smykket er håndlavet fra yderst til inderst og selv timeglasset er mundblæst og kun lavet i få eksemplarer. Timeglasset er 2 cm. højt og fyldt med 200 små swarowski krystaller. Enhver kvindes drøm af et smykke!

Vinderen er fundet! 

“While we are waiting” 1995 kr. //

ANNETTE WILLE DESIGN

Billederne her er fra min Instagramprofil og Insta Story, hvor I har spurgt ihærdigt til smykkerne. Der er direkte link til smykkerne nedenfor. Blot en lille serviceydelse her op mod jul, hvor der måske sniger sig et par smykkeønsker på ønskesedlen.

Følg med på Anette Willes INSTAGRAMPROFIL og bliv inspireret og opdateret med nyheder, smukke billeder og julekonkurrencer – der er ADVENT LUKSUS i vente til jer, de damer! JUST SAYING!

Hop over på min INSTAGRAMPROFIL og deltag i konkurrencen. Det er første og måske eneste gang, I kan blive forkælet med mit favoritsmykke fra Anette Wille (Værdi 1995 kr.)

Rigtig dejlig søndag til jer alle! ❤

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar