Work life balance og forventninger til 2019?

Work life balance

Et nyt år kræver en ny dagsorden og nye nytårsforsæt. Eller hvad? 

Her på kanalen står den på samme opskrift som sidste år:

At være glad, nyde de små øjeblikke og blive bedre til at sortere ud i alt det, der dræner en for energi. Og så selvfølgelig krydre hverdagen med lidt vovet outfit og få ryddet op i alle mine krea-dimser! 

Orden skaber ro og overblik i mit hovede. Måske har du det på samme måde? 

Læs også: Har du styr på dit liv?

Work life balance 

Jeg blev desværre ikke færdig med det nytårforsæt sidste år. Så det tager vi lige med langt ind i 2019.

Helt konkret har jeg arbejdet intens på min work life balance i 2018. En opgave der er svær for alle, ikke mindre svær for to iværksættere under samme tag. Hver eneste dag året rundt er ny og uforudsigelig både opgave-, løn- og ansvarsmæssigt. Vi prioriterer at holde knap 12 ugers ferie med vores børn, så når vi arbejder, er der KNALD på! Hverken elregning eller ejendomsskatten betaler sig selv.  

Men jeg er drønhamrende stolt af, at det lykkedes os at sammensætte et familieliv ud af hamsterhjulet. Det er benhårdt arbejde i en svær og foranderlig branche med tusindvis af andre iværksættere, ildsjæle og ustyrligt mange kompetencer.

Virkeligheden er, at man ikke kommer sovende til noget her i verden.  Uanset hvordan det ser ud på de sociale medier. Det er benhårdt arbejde hver eneste dag. 

2019 her på kontoret  

Jeg har lige så stille fundet frem til kernen i det, der gør mig allermest glad og tilfreds i Sabinasverden, og det er her, jeg vil bruge mine kræfter i år. Det skal jeg nok fortælle jer mere om, når jeg har alle trådene på plads. 

Personligt befinder jeg mig yderst godt i min DIY-verden, hvor min kunder betaler mig for at tænke kreativt, tage billeder, afholde events og generelt bare være mig .

Men der hvor jeg virkelig SHINER og har mine bedste arbejdsdage er sammen med andre mennesker. Som f.eks. HER, HER og HER.

Eller de dage hvor jeg sammen med min makker underviser i Instagram for begyndere.  Jeg ELSKER de dage og jeg elsker at undervise.

2019 bliver altså ikke kun bag tasterne her. Det bliver simpelthen for trivielt og ensomt.

Så jeg fintænker i disse dage, vælger til og fra og skærer ind til benet. Det skylder man sig selv og sine medmennesker. 

Kære 2019.

Jeg forlanger ikke så meget af dig. Men vi to skal lige blive enige om én ting.

Lad os lige geare en kende ned, give plads til mere spontanitet og være mere tilstede overfor dem, vi holder af.

Som Dronning M sagde forleden i nytårstalen: 

Der er sikkert nogle børn, som ser med i aften?

Til jer vil jeg gerne sige et par ord:

Det vigtige er ikke, hvordan du ser ud eller hvad du har opnået. Men hvem du er, og hvordan du er overfor andre – dine venner og kammerater. Hvis man har så travlt med at opnå det bedste for sig selv hele tiden, kan man slet ikke se, hvordan andre har det.  

Det gælder ikke bare for børn; det skal vi voksne også lægge mærke til.

Læg mærke til hinanden. Læg telefonen væk engang i mellem. Lad tiden gå i stå med noget unyttigt. 

Det er vel ikke for meget at forlange, at man skal nyde livet, imens man har det? ♥

Det vil jeg i hvert fald arbejde på i Sabinasverden

… og bestemt også på den private front. 

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

7 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  4. januar 2019 at 11:29

  Dejlig tankevækkende indlæg. Tak❤️

  • Reply
   sabina
   4. januar 2019 at 11:34

   Mange tak søde Louise. Nogle gange bliver man jo nødt til at starte ved egen næsetip og kigge op. Verden er jo fuld af dejlige mennesker og muligheder. Kunsten er at vælge og bruge tiden på, man godt kan lide og de mennesker, der er gode for en – og omvendt! Det skal jeg i hvert fald blive bedre til i 2019!

 • Reply
  Jette Jacobsen
  4. januar 2019 at 12:39

  Et dejligt indlæg ❤️ får en til at tænke , ja det er sådan man prøve 😊
  Tak for jeg må følge dig , også på Instagram 😊

 • Reply
  Jane
  4. januar 2019 at 16:46

  Hvor er det rigtig. Hun er ret klog hende vores dronning. En fornøjelse at følge dig og glæder mig til at se hvad du finder på 😊Tak for den inspiration du deler ud af 👍

 • Reply
  Trine
  6. januar 2019 at 7:28

  Fineste indlæg. Jeg vil øve mig på helt det samme.
  Kh T

  • Reply
   sabina
   7. januar 2019 at 10:58

   Kære Trine. Man føler aldrig, man bliver helt færdig, vel? 🙂 Det er i hvert fald dejligt at høre, vi er flere på holdet!

 • Reply
  GRATIS kalender 2019 - Sabinas Verden
  9. januar 2019 at 8:32

  […] forlængelse af mit seneste nytårsindlæg omkring 2019, som I læste ret flittigt, kræver et nyt også struktur og orden i […]

Skriv en kommentar