Eventyret starter nu – så letter vi!

Vi har husket alle mand. Pakket til alle mand. Lejet vores hus ud. Støvsuget huset for værdier. Vinget to-do-listerne af.

AHHH!! Vi har drømt om denne rejse længe og om lidt er vi på vej mod fjerne kyster i en hel måned – denne gang som en familie på 4!

På vores rejse til Malaga i oktober gennemførte jeg “Eksperiment 7 dage uden iphone” – uden problemer!

Det var BEFRIENDE og helt uden sammenligning en af de dejligste rejser, vi har været på i laaaang tid!

Jeg har tænkt meget over, om jeg skulle gøre det samme, imens vi rejser rundt den næste måneds tid i Thailand og tager på små, hemmelige eventyr.

I FÅR KUN SMÅ REJSEGLIMT…

For hånden på hjertet vil jeg hellere ligge lige her om aftenen og se solen gå ned sammen med min lille familie, istedet for at sidde og arbejde.

Billedet er taget på vores forrige rejse til Asien, hvor vi fandt denne kæmpestore hængekøje. Nøj hvor jeg glæder mig til varmen, udsigten, friheden og samværet med dem, jeg allerhelst vil hænge ud med de næste 4 uger!

Så I må nøjes med små rejseglimt, billeder og solstråler på billeder! For hvert minut skal nydes. Mærkes. Huskes. Leves.

MEN. Jeg har smidt ipaden i rygsækken og skriver lidt hjem til jer.

Jeg kunne jo lave blogindlæg med fancy drinks, gudesmukke strande, naturområder, sunset billeder i et væk og små, glade børn med oppustede Elsa og Anna badevinger hver eneste dag.

Men dem holder vi for os selv, og så deler jeg små glimt, når jeg har 5 min. alene engang imellem… Hvis jeg ikke vælger at bruge tiden på at få massage, spise lækker Massaman eller lave yoga midt på stranden til solnedgange som denne!

Nu vil jeg slå telefonen på lydløs, hovedet på “ferie mode” og kysse mine børn og mand. Vores lille rejsefirkløver er klar til at indtage verden. TAKE CARE!

SO LONG DANMARK!

Sabina ❤

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Vores skiferie i Vemdalen - Sabinas Verden
    4. februar 2019 at 14:58

    […] Hvis I overvejer at tage på skiferie eller drømmer om nye eventyr i år, var det måske noget at læse om 10 tips til skiferie med børn, Turen går til Norge på skiferie eller dengang vi rejste ud i verden med vores små børn i en taske.  […]

Skriv en kommentar

https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html