Fineste gaver fra Christiane S. M. og AndCopenhagen

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele lidt mere karma ud til jer. I går skrev jeg DETTE indlæg og i dag banker det på døren med den fineste pakke fra AndCopenhagen.

AndCopenhagen er ChriChri.dk og Christiane Schaumburg-Müllers nye webshop. En cool og feminin verden til alle os, der elsker lækre ting, men som måske ikke gider hoste op med 300 kr. for en pæn notebook eller 600 kr. for et nyt hårelastik.WEBSHOP & LUKSUS PÅ BUDGET

Måske derfor har de sendt en pakke til mig med lidt fine sager. Jeg ELSKER ting, der skinner, glimter og OSER af luksus. Men personligt vil jeg hellere bruge pengene på rejser og #hverdagsluksus (FRIHED og alt andet end 8-16 arbejde) end tæskedyre tasker og accessories.

Derfor MÅ jeg lige tippe jer om webshoppen – på eget initiativ. Indlægget her er ikke sponsoreret, men tænkte I måske kunne bruge lidt TIPS til kommende værtindegaver eller som ekstra ønske på ønskesedlen til jul.

FINESTE NOTEBOOKS

Tjek lige detaljen med TO-DO-NOW og TO-DO-LATER kolonnerne. Det er genialt!

Perfekt til sådan en Frk. “TO-DO-LISTE” som mig!

NOTEBOOKS (65 kr.)

NØGLERINGE & COVERS

NØGLERINGE (69 kr.) // COVERS (129 kr.)


NØGLERINGE // MULEPOSE (129 kr.)

HÅRBÅND & TØSEGEAR

HÅRBÅND // MULEPOSE

Tusind tak for den fine onsdagsgave. Det føles næsten som en mini juleaften på en helt almindelig onsdag!

Måske man skulle fejre det med onsdagssnegle og et ekstra afsnit af HOMELAND i aften sammen med ham den søde? Andre end os, der ser den serie? Ellers kan den varmt anbefales!! DAMN SPÆNDENDE!

NÅÅÅÅÅ JA….

Jeg bringer en lille hemmelighed en af dagene. Vi har nemlig gjort noget ret vildt! Følg med her på kanalen! ❤

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar