FØR & EFTER BILLEDER: MAKEOVER I MIT HJEM!

Jeg har været i gang med at gøre vores hus vinterklar med flotte, nye vægge. Denne gang har både gang, stue og entre´ fået en omgang maling og indbyder nu til indendørs RÅHYGGE de næste mange måneder.

Lur vinterens trendfarver og se hvor nemt du giver dit hjem en makeover!

Indlægget er sponsoreret af Sadolin.

VINTERFARVER I MIT HJEM

Som I ved, elsker jeg forandring. Det giver ny energi og tvinger mig til at rydde op i bunkerne af nips og hjemmelavede sager fra kreakontoret! En af de nemmeste og billigste måder at skabe nyt udtryk i dit hjem på er at male en væg.

Jeg har denne gang brugt Sadolin Visualizer App, som du kan prøve-male din væg med. Det er DRØN smart! Jeg havde forelsket mig i Y9 (farven længst til højre), men efter at have prøvet farven i appen, gik den SLET ikke til vores DIY-murstensvæg. Derfor landede mit valg på den smukke luksuriøse bordeauxrøde farve fra Sadolin. Farvekode: Z1.08.16. Til de interesserede har jeg malet alle 3 projekter med blot 2,5 L maling.

Du finder Appen og en kort introduktionsfilm lige HER

FØR & EFTER BILLEDER

FØR

Stuen var hvid og kedelig. Der manglede kontrast og dybde i stuen til hyggelige vinterdage. Derudover forsvandt vores nye træreol i den hvide farve.

Væggen er malet af to omgange og se lige resultatet.

MAKEOVER I STUEN

FØREFTER


DIY MED MALINGRESTER

DIY TIP

1) Jeg har malet et syltetøjsglas i samme farve som væggen og lavet en lille fin vase til mine hortensiaer.

2) Lav håndaftryk med samme farve som væggen. Det er en ret fin detalje at væg og interiør matcher.

MAKEOVER I GANGEN

Jeg ELSKER vores nye væg i gangen. Den giver en fantastisk sammenhæng mellem stue og gang, samtidig med at vores flotte teaktræskomode (mit fineste storskraldsmøbel til dags dato) får masser af opmærksomhed.

FØR og EFTER

MAKEOVER I VORES ENTRE´

Du kan nemt afgrænse et lille område af dit hjem med en farve. Den nye farve i gangen har skabt den skønneste lille hyggekrog ved opbevaringsbænken.

Derudover var kridhvide vægge i en gang ikke særlig praktisk i et hus fuld af kunder, gæster og masser af beskidte flyverdragter! Den nye farve kan klare ALT – I LOVE IT!

FØR


EFTER

Har du fået lyst til og mod på at give dit hjem en mini-makeover, så kræver det blot en spand maling og et par timer med en pensel.

Du kan få INSPIRATION til dit projekt og tjekke efterårets trendfarver ud lige HER.

Det er bare maling! GO FOR IT!!

DIY-klem Sabina

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar