Forårets største trend 2017: LYSERØD!

Efter en lang og fuldstændig fantastisk rejse er jeg kommet hjem i mit dejlige DIY-hus igen og skal i gang med at gøre hele hytten forårsklar!

Jeg får fint besøg af et par magasiner inden længe og derudover har jeg 32 dages STYLING & KREATIV NIPSEFLYTTERI abstinenser!

Ja, det har I nok ikke hørt om før. Men sådan nogle som mig, kan ikke bare slå hjernen på “feriemode”. Jeg har skrevet 28 noter på min iPhone med DIY-ideer, planer og nye projekter til vores hus, imens vi har været på KAJAKTUR, spist pandekager hos den lokale Granny og levet i bl.a. DETTE vanvittige paradis de sidste 4 uger.

10 ITEMS DU MÅ EJE

Uanset om du vil det eller ej, så kommer du ikke uden om farven LYSERØD i år.

Jeg har spottet 10 items, som emmer af forår på aller smukkeste vis! Forkæl dit hjem med et mix af guld og rosa og gå efter kontrastfulde materialer som velour, rattan (kurvemøbler), keramik og glas.

Se lige puffen fra Normann CPH og den smukke GLOBE vase.

Eyecandy for alle pengene!

Tæppe, Ferm Living / KlipKlap børnestol / Krus, Iittala / Globe vase, AYTM / Puf, Normann Copenhagen / Rattan loungestol, Cane Line / Sæbedispenser, Mette Ditmer / Velour pude, Skriver Collection / Guld spejl, Bloomingville /

Andre end mig, der er helt pjattet med farven lyserød?

Eller er det bare mig, der har fået en kokosnød i hovedet og savnet at dimse rundt, gå med makeup og føle mig som en kvinde igen.

Så sexet er man jo heller ikke med backpackertaske, klipklappere og 3 sæt tøj til en hel måned!

End of story!

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html