Fordi vi må. Fordi vi kan. Dagen i dag er særlig!

En særlig mand har fødselsdag i dag.

Mr. Kiel fylder 41 år ♥

Her i huset er alder bare et tal, så vi er egentlig ikke så bange for de to tal. Men alligevel kan jeg ikke forstå, at vi har kendt hinanden i 12 1/2 år. Og nej, vi er ikke gift, vi er kun kobberkærester og det kan vel også noget!?

Vi har de sidste mange år taget fri på hinandens fødselsdage indtil ældstebarnet begyndte i skole. En hyggelig tradition som i den grad kan anbefales.

Morgenen har budt på skattejagt med gaver (Frida stod for arrangementet), fødselsdagstradtioner i lange baner og masser af love til familiens sølvræv! Ældsten trillede som altid selv i skole kl. 7.45 på løbehjulet (Han vil IKKE følges længere. Det er åbenbart pinligt?!!) og yngsten stemplede ind i børnehaven kl. 9.30.

Dagens agenda er helt op til den unge mand med de lyse striber i håret (og skægget), og han har ytret, at han gerne vil noget med spa, løbetur og god kaffe.

Og det skal han få. Altså løbeturen bliver uden mig, men resten vil jeg glæde mig til.

En hel fridag sammen med ham her i starten af december er LUKSUS!

En af de helt store fordele ved at være selvstændig er, at sådan nogle fødselsdage kommer igen hvert år og altid er reserveret til det vigtigste i livet: At nyde livet sammen med dejlige mennesker!

Så må vi arbejde noget mere i morgen! Eller når ungerne er blevet større og ikke gider os mere.

Tillykke med fødselsdagen min bedste ven, mine børns far og min kollega gennem de sidste 4 år.

Tak fordi du fik mig til at sige mit drømmejob som folkeskolelærer op og skabe mig et nyt i Sabinasverden, så jeg kan hænge ud med dig på hjemmekontoret hver dag!

Hverdagen med dig bliver aldrig kedelig! ♥

DU ROCKER MIN LEVERPOSTEGSHVERDAG 100 %

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Carsten Christensen
  4. december 2019 at 13:23

  Dejligt skriv Sabina og jeg har helt i tråd med dig stukket lidt til det her med KÆRESTE frem for hustru :o) Giv ham en kæmpe kram fra mig og ha`nu en fantastisk dag

  • Reply
   sabina
   5. december 2019 at 10:49

   Du kan tro, jeg hilser! Rigtig glædelig jul!

Skriv en kommentar