Fryser du også? Jeg har fundet min frakke frem!

Okay. Så ramte efteråret Danmark!

Jeg har fundet min skønne efterårsfrakke frem, for ja, det er blevet koldt og gråt.

Alligevel er efteråret en af mine yndlingsårstider. Det er tilladt at fyre ekstra op for hyggen med god kaffe og stearinlys i krogene. Tiden er kommet til at svøbe sig i store halstørklæder og gå lange ture i skoven, som snart rammes af den smukkeste valørskala!

Flere af jer har spurgt til min frakke. I finder link til den i dette indlæg “Efterårets luksus frakke”. Den er på tilbud og flere af Mc Verdis smukke designs kan findes til ganske fornuftige priser via linket ovenfor!

Hold øje her på bloggen. I morgen sætter jeg en konkurrence igang, som du helt sikkert vil kunne bruge hen over de næste mange måneder!

Hold øje på min INSTAGRAMPROFIL og på bloggen her!

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html