Fyld garderoben op med efterårsfarver og striktrøjer

Annonce for Butik Blossom

Det er blevet pivhamrende koldt i Danmark og jeg har brugt min efterårsferie på at lægge alle mine sweatre og varme striktrøjer allerforrest i klædeskabet.

Egentlig er jeg ret vild med efteråret og de varme flotte efterårsfarver i naturen og i min garderobe.

Men hvad skal man egentlig have i sin efterårsgarderobe i år?

Jeg går efter 5 tendenser, når jeg shopper til min garderobe i efteråret.

I får som altid 15 % på ALT (ikke nedsat) fra Butik Blossom med rabatkoden “sabina15”.

 1. Gå efter flotte jordfarver og et hav af virkelig lækre striktrøjer, du kan mixe og matche med din nuværende garderobe. Jeg købte DENNE klassiske strik fra Mads Nørgaard sidste år og den ser stadig ud som ny. (Se billede ovenfor)
 2. Invester i én ny flot vinterfrakke. Den skal med dig rundt de næste 100-120 dage. Jeg lurer lidt på DENNE nude frakke fra Neo Noir og DENNE ternede fra Lollys Landry. Frakker som jeg kan have flere år i træk.
 3. Kan dine vinterstøvler fra sidste år ikke mere, får Butik Blossom nye støvler flere gange om ugen. Og de bliver revet væk! Selvfølgelig alle de lækre støvler fra Sofie Schnoor, Billi Bi og Nature Footwear.
 4. Gummistøvler. Det behøver jeg vist ikke at uddybe! Jeg har et par lange og et par korte gummistøvler, som passer til både jeans, kjoler og nederdele.
 5.  En cool hue og et lunt tørklæde er et must til frakken eller ud over din blazer. Er du ligesom mig til farver, bør du tjekke nyhederne fra Becksöndergaard og Sui Ava

Munthe har virkelig lavet et par fine items i den seneste kollektion, bl.a. denne flotte strik cardigan i forskellige pink nuancer og guld ærmer. Cardigans er geniale, fordi de kan bruges over en kjole, med en t-shirt under eller lukket som en striktrøje.

Og nogle gange kan det godt betale sig at give mere for en strik, som ikke bliver nusset efter 6-8 gange i brug.

Den klassiske 9 musthaves

 1. Mads Nørdgaard strik – findes i flere farver.
 2. Den flotte vinterfrakke fra Neo Noir. Og tjek lige Neo Noir´s oversize jakke med tern!
 3. Cool boots fra Billi Bi.
 4. De populære støvler med nitter fra Sofie Schnoor.
 5. Taske fra NUNOO. Butik Blossom har et kæmpe udvalg! 
 6. Ternet eftersårskjole fra Neo Noir.
 7. Vinterfrakke fra Lollys Laundry. Kun tilbage i 2 størrelser!
 8. Pæne gummistøvler fra Hunter.
 9. Verdens pæneste strik fra Y.A.S. Endda med matchende nederdel til.

img_0059Du får som altid 15 % på ALT (ikke nedsat) hos Butik Blossom med rabatkoden “sabina15”.

Og det gør du forresten resten af året! ♥

Rigtig dejlig efterårsdag!

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

Skriv en kommentar