GRATIS storbyferier i hele verden!

Om under 3 uger pakker vi rygsækkene og drager afsted på eventyr i Thailand. På egen hånd uden nogen form for rejseplan i baglommen.

Men hvordan rejser man billigst afsted 4 mennesker en hel måned? Hemmeligheden er…… lige her!

Først og fremmest: Tusind tak for jeres søde, hjælpsomme og dejlige kommentarer på mine Instagrambilleder og mit blogindlæg “NYE DRØMME: Vi GJORDE DET SGU”. Da flere af jer leger med tanken om at rejse om på den anden side af jorden, deler jeg de næste par uger mine bedste rejsetips med jer.

Indlægget er IKKE sponsoreret – blot et af mine hemmelige tricks!

Hemmeligheden er Airbnb!  

Hvordan booker man LÆKRE spots i hele verden til meget få penge? Vi snakker LUKSUS lejligheder, slotte, hyggelige vildmarkshytter og helt almindelig hjem som dit og mit. Svaret er Airbnb.

VORES DEBUT PÅ AIRBNB!

Kender I til konceptet Airbnb?

Airbnb er en troværdig netværksmarkedsplads, hvor folk kan udleje, opdage og booke unikke, private boliger i hele verden. Helt præcis i 34.000 byer og 191 lande. Over 60.000.000 gæster (og det er endda en slat) har allerede benyttet konceptet.

Min lille familie og jeg har netop booket vores første overnatning via Airbnb i Bangkok og er PÆNT meget oppe at køre over det allerede!!

Skal du på ferie i Danmark eller udlandet? Sign op via DETTE link og book dine overnatninger på Airbnb.

LUKSUS LEJLIGHED FOR 200 KR.

Efter 20 timers rejse har vi brug for en base de første 2 dage i Bangkok og har fundet denne lækre lejlighed midt i hjertet af Bangkok. PRIS: 223 kr. pr nat. Er det ikke VILDT?

Udover den VANVITTIGE pris fortrækker vi Airbnb fordi vi:

 • får meget mere plads end et lille hotelværelse
 • kan putte ungerne i soveværelset og hygge i stuen eller på altanen i ro og mag. (med babyarlarmen tændt ved siden af et køligt glas rose´!)
 • der er gratis pool og fitness mange steder
 • man får meget mere for pengene.
 • godt kan lide at opleve forskellige byer udenfor hotelverdenen.
 • den autentiske oplevelse er halvdelen af rejsen

Jeg skal nok melde tilbage, hvordan vores oplevelse har været. Indtil videre er vi 100 % fan af Airbnb. Vi lejer også vores hus ud via Airbnb, imens vi er væk. Så vores lejere i underetagen er ikke helt alene hjemme i DIY-hytten.

TJEN PENGE TIL DIN NÆSTE REJSE

Ud over at være et fantastisk søgeportal, kan du optjene penge til din næste rejse ved at anbefale Airbnb til dine venner og bekendte.

Når en af dine venner rejser med Airbnb, får I BEGGE to 225 kr DKK i rejsekredit. Signer din ven op som vært og lejer sit hjem ud, modtager du yderligere 500 kr DKK i rejsekredit. Dvs. 2 nætter i denne lejlighed for 0 kr. Dælme smart ikke?

SÅDAN GØR DU

1) Sign up HER (så modtager både du og jeg 225 kr. i rejsekredit, når du booker din første overnatning.)

2) Når du har signet op, modtager DU ligeledes et link, du kan dele med dine venner og bekendte på mails og de sociale medier.

3) Signer dine venner op, modtager du 225 kr. i rejsekredit første gang de booker en overnatning. Signer dine venner sig op som værter og lejer deres hjem ud, tjener du 500 kr. i rejsekredit.

4) Dine optjente rejsepoint kan bruges til at booke overnatninger på din næste ferie. Pænt god deal, ik?

Går din næste rejse til BANGKOKBARCELONALONDONBERLIN KØBENHAVN ….? Tjek selv din næste destination på Airbnb! ❤

Håber I kunne bruge indlægget og mine små rejsetips!?

Smid endelig en kommentar, hvis I har spørgsmål eller gerne vil vide mere om Airbnb!

/Sabina

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Sanne
  4. august 2018 at 19:42

  Synes godt nok det lyder vildt billigt. Vi har også brugt Airbnb, men har dog aldrig været så heldig med prisen som du, synes altid jeg har givet tæt ved 1000 pr nat.
  Tjekkede også lige dit link til Barcelona, men den kostede så også fra ca. 1600,- mon det kun er østen der er så billig.

  • Reply
   sabina
   7. august 2018 at 16:12

   Hej Sanne. Vi har været MEGET heldige i Thailand. Generelt booker vi meget tæt på rejsedatoen, og har været heldige at udlejer har givet rabat, fordi vi bookede dagen før, og de bare gerne ville have lidt i stedet for at have et tomt hus stående. Men priserne er lavere i Asien. Vh Sabina

 • Reply
  Guide: Lej dit hjem ud på Air bnb - Sabinas Verden
  20. august 2018 at 14:08

  […] Læs vores tricks til at bo gratis i storbyer verden over og sign op til Airbnb HER! […]

Skriv en kommentar