HACK med Le Sac opbevaringsposer

Kender du det?

Du mangler opbevaringsplads og er træt af kedelige plastik kasser og bedrollers!

Du kan nemt lave dine egne Le Sac poser af affaldsposer. Et virkelig fint genbrugstip, som pifter dit hjem op på få minutter!

Le Sac opbevaringsposer

Skab orden på børneværelset

Jeg har været ved at rydde op på mit kreakontor og fandt disse lækre papirsposer fra Decorate Shop! For ja, jeg er sådan en, der gemmer fine poser, æsker og gavepapir! Så fik vi den hemmelighed afsløret!!

Hvis du er på Instagram eller følger med i blogverdenen, kan du ikke undgå at se de fine Le Sac en papier poser overalt. Her har du et alternativ, som ikke koster dig en rød reje – og som endda er genbrugslækkerier for alle pengene!!

Du skal bruge

– En papirspose (f.eks. fra Decorate Shop eller en helt alm. brun papirspose)

– Bamser, rod eller fine planter 🙂

Jeg har brugt posen på vores børneværelse, som altid ligner en slagmark!! Få styr på legetøj og bamser i en fart. Når børnene leger med legetøjet eller der skal ryddes ud, kan poserne nemt pakkes sammen og gemmes væk.

Papirspose til dine planter

Du kan også bruge posen som urtepotteskjuler. Det giver hurtigt lidt nyt liv til stuen og posen er ret dekorativt i sig selv, så du behøver ikke tænke på dyre posters og nye puder! #Genialt!

Mon ikke du har nogle fine store poser liggende somewhere?

Ellers er der en god grund til at forkæle dig selv i dette grå efterårsvejr! Hold godt øje med de lækre poser, når du shopper – og hvis du er rigtig kreativ, kan du jo også selv dekorere helt alm. brune papirsposer.

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar