Diy velour puder

Sponsoreret

Længes du efter nye, bløde tekstiler og mørke efterårsnuancer?

Brug efterårsferien på at sy nye BOHEME puder. Det bliver ikke pænere!


VELOUR OVER ALT!

Du kommer ikke uden om velour dette efterår både indenfor fashion og interiør. Og jeg kan næsten ikke få nok!!

Brug ferien på at give hjemmet en hurtig makeover med VELOUR. Er det ikke bare pænt?

Jeg er faldet i svimer over de mange nye efterårsfarver, som forvandler dit hjem til den perfekte hyggehule på ingen tid. Som I ved er jeg stadig på begynder niveau i nærheden af en symaskine, men at sy nye puder kræver (virkelig) ikke de store sy-skills.På under en time fik jeg lavet 3 puder til udestuen.

MINE FAVORITTER

Er du på jagt efter møbelvelour er mine personlige favoritter DENNE og DENNE og DENNE.

Bland farverne og gå efter blommefarve, mørkeblå og dyb grøn.Er du modig er karrygul også at finde i efterårets farveskala. Der er jeg ikke liiige helt endnu. Men måske på den anden side af jul? Jeg skal lige tage mod til mig!

Mine BOHEME puder i velour er så bløde, at jeg overvejer at lave et par til vores soveværelse også! Eller en ny trøje. Kan I se det for jer? Seriøst pænt!I kan sandsynligvis finde dette pæne BOHEME stof i butikkerne (varenummer 823503). Det er allerede REVET væk på webshoppen.

Er du mere til KELIM puder, kan du få inspiration i mit indlæg HER!

God fornøjelse ♥

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar