I HAR DÆLME GOD STIL, FOLKENS!

SPONSORERET

Min uge har bl.a. budt på et nyt samarbejde med Crosseyes Sølvtofte, som driver butikkerne i Randers og på Frederiksberg. Et samarbejde som gemmer på en VANVITTIG lækker præmie til jer inden længe.

Er du selv en lykkelig brilleabe, eller drømmer du om et nyt look med briller uden styrke, så hold GODT øje her på kanalen og på @sabinasverden på Instagram.

Indtil da må I nøjes med den lange brilleabe nedenfor – og TAK fordi I har valgt den fedeste brille til mig!

BRILLEABE I CROSSEYES MINE FAVORITTER

Jeg delte nedenstående billede med mine 4 favoritter på Instagram i onsdags. Over 50 skønne læsere kommenterede og udvalgte jeres favoritstel. Vi snakker ikke Lyngbyvaser eller Hay puder, men briller. I er så seje og var specielt hooked på nr. 2 brille i bambus. Så den er hermed bestilt! I har jo ret – den er møj stilfuld, vovet og cool på samme tid!

INFO: Flere af jer skrev til mig privat ang. priserne, efter at have set min Instastory. Priserne ligger på 750 kr. pr. stel. og de fleste stel kan laves om til solbriller med/uden styrke.

Jeg har bestilt et par solbriller med styrke, og de kommer til at ROCKE i Thailand ! Ret heldigt når jeg kun må få mascara, vatpinde og tandbørste med i rygsækken!!

LÆS: “Vi gjorde det sgu!”

Hav en fantastisk weekend!

Her står den på bobler, sladder og tøsehygge i aften!

CAN´T WAIT! ❤

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar