Inspiration til den lille entre med Hübsch

Inspiration til din entre

Har du også en lille entre og alt for lidt plads?

Et nyt møbel til min entre er flyttet ind efter en yderst inspirerende arbejdsdag på Formland, hvor min hemmelige notesbog er fuld af nye projekter, farver, prints og ideer.

Måske fulgte I med på min INSTAGRAMPROFIL og instastory, hvor jeg dækkede messen med mine favoritglimt.

Jeg var på fineste vis sammen med 11 andre interiørbloggere fra hele landet inviteret på Formland på pressetur af dygtige Stine Andsbjerg og Lars Birklykke, founders of Happy Mountain. 

En virkelig spændende rundtur blandt passionerede og yderst engagerede designere og virksomhedsejere bag bl.a. Eden Outcast, Pillivuyt, Kodanska, Paper Collective, Lillerød, Trademark, Pure Culture og Hübsch.

Udover at repræsentere nogle af Danmark store og helt nye brands, lever og ånder de hver og en for deres design døgnets 24 timer.

De er allesammen hoppet ud af den trivielle hverdag med 8-16 jobs og gået efter drømmen – en magisk verden af små, fine historier, som gjorde stort indtryk!

Multifunktionelt entremøbel

Efter vores rundtur på messen blev vi hver især sat sammen med et af de udvalgte brands, som åbning til et fremtidigt samarbejde.

Stine og Lars havde sat mig sammen med Hübsch og havde denne flotte bænk fra Hübsch som tak for dagens indsats og mediedækning af Formland som overraskelse.

De kender mig vist lidt for godt, for den er skabt til DIY-hytten!

Masser af opbevaring

Jeg elsker nemlig møbler med flere funktioner!

Den elegante og stilrene bænk fra Hübsch (PR gave – indlægget her er for god orden skyld for egen regning!) har en hynde i gråt stof og et stort rum til magasiner, bøger, huer og halstørklæder.  Under bænken er der desuden mulighed for masser af opbevaring – genialt at udnytte rummet under sædet!

5 store stjerner herfra børnefamilien, hvor vi aldrig kan få nok plads til alt vores hverdagsrod!

Og så gør det jo heller ikke noget, at bænken er lavet i enkelt, stilrent design, som nemt kan tørres af med en fugtig klud!

Så velkommen i DIY-hytten lille bænk.

Planter i din entre

Er du på jagt efter en løsning til din entre til din planter og kaktusser kan du finde inspiration i mit indlæg “Luk naturen ind i dit hjem”.

Tak fordi du læste med!

Hav en fabelagtig weekend! ♥

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Nanna
  4. februar 2018 at 12:04

  Hvor er den fine sorte planteopsats fra?

  • Reply
   sabina
   4. februar 2018 at 12:58

   Hej Nanna! Godt du spørger! 😉 Den er fra Ilva og findes også i en lille aflang lækker sag! God søndag!

 • Reply
  Lars Birklykke
  6. februar 2018 at 9:13

  Hvor ser det bare godt ud Sabina! Den passer perfekt til dig!

  • Reply
   sabina
   6. februar 2018 at 13:56

   Kære Lars. TAK! Den passer nemlig helt perfekt til mig – på rigtig mange måder! Tusind tak for det fineste arrangement på Formland! Jeg glæder mig allerede til efteråret!

Skriv en kommentar