Kender I hemmeligheden bag Roccamore!

SPONSORERET!

Kan vi blive enige om at høje stilletter er enhver kvindes DRØM og MARERIDT?

Men nu er det slut med at slæbe rundt på skiftesko i tasken og have ømme fødder dagen derpå! Det danske high-end skomærke Roccamore har skabt stilletter, som støtter dine fødder og samtidig er EYE CANDY for alle pengene!

Jeg afslører hemmeligheden bag de populære italienske sko længere nede i indlægget – det er genialt!

Foto: Anders Kiel

ROCCAMORE – mere end en sko!

Som en forholdvis lang kvinde på 181 cm. med alt andet end bittesmå Askepot fødder, går jeg meget sjældent i høje hæle. Jeg har med alderen fået knyster og får meget nemt smerter i fødderne, selv om følelsen af at danse let rundt i verden i smukke høje sko er enhver kvindes drøm!

Men efter at have set DENNE film, fik jeg øjnene op for Roccamore.

For første gang i 15 år har jeg fundet en sko, som ikke skal blokkes ud og gåes til, inden jeg tager dem i brug! Følelsen er slet ikke til at skjule! Jeg er tosset med mine Electric Ann shoes!

DESIGNET TIL DINE FØDDER!

Skodesigneren Frederikke Antonie Schmidt, ejeren af Roccamore, har formået at skabe en sko, som selv jeg kan holde ud at have på en hel dag.

Hemmeligheden bag Roccamores sko er SÅLEN, som er designet i stødabsorberende latex, som former din fod anatomisk korrekt og støtter den på bedst mulige måde. Hver enkelt sko er håndlavet fra yderst til inderst og er designet til dine fødder.

Det er mig en gåde, hvorfor alle skobrands ikke laver latex såler, så man rent faktisk kan holde ud at have stilletter på og ikke får smerter i fødderne (og må smide skoene) inden desserten er kommet på bordet.

Det kan godt ske, jeg ikke har bittemså Askepot fødder. Men jeg danser rundt i høje stilletter, uden smerter og klemte tæer. Og det er aldrig sket før!!

Følger du Roccamore på INSTAGRAM? Man ved aldrig, om vi finder på at forkæle en heldig følger i løbet af de næste par måneder!

Til jer med brede fødder kan jeg anbefale Electric Ann. Hvad synes I? Jeg har aldrig ejet et par blå sko. Så NU Skulle det være!

BLUE ROCKS!

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html