Konkurrence: Vind en MORS DAGS buket fra Queen flowers.

Indlægget er sponsoreret

MORS DAG er lige om hjørnet. Findes der noget bedre end kærlighedserklæringer, hjemmelavede perlekæder og smukke blomster fra dem man elsker?

NIX!

Personligt elsker jeg traditioner og Mors Dag er nok en af de få amerikanske traditioner, vi her i huset har taget til os. At være nogens mor er den vildeste titel, jeg nogensinde opnår.

De kreative folk bag Queen har givet mig muligheden for at udlodde en smuk MORS DAG buket til en af jer. I kan deltage nederst i indlægget.

Queen Flowers har eksisteret siden 1939 og er kendt for sin holdbarhed på holder minimun 3 uger. Buketterne leveres lige til døren præcis som du ønsker det. Jeg køber ofte mine buketter i Føtex, men de fås i de fleste dagligvareforretninger, både til inde og udebrug,

Skal du holde sommerfest, konfirmation eller bryllup, kan du søge masser af inspiration i Queens DIY guides. Vi skal holde dåb til sommer for vores datter Frida på knap 2 år. Jeg er igang med at planlægge et rigtig fint og personligt barnedåb i vores skønne have.

Jeg har fundet virkelig fin inspiration og HOW-TO-GUIDES til

Måske det også var noget for jer?

Hvis du er på jagt efter daglig inspiration og smukke billeder, kan du hoppe ind og følge Queen på FACEBOOK og INSTAGRAM. Et sand mekka for alle os med kvadratiske instagramøjne, som elsker nye input og små, levende stilleben!

KONKURRENCE

Det er vist på sin plads med en konkurrence ifm. MORS DAG.

Jeg sætter virkelig stor pris på alle de gange, I dagligt klikker jer ind og læser med her i Sabinasverden. TAK!

Derfor har jeg fået lov til at udlodde en smuk MORS DAG buket.

For at deltage skal du lægge en kommentar nedenfor og skrive, hvem du vil forære buketten.

VINDEREN findes på tirsdag.

Held og lykke

Fra Sabina ❤

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar