Lagkage med spiselige blomster 

Findes der noget bedre end lagkage?

Skal du have gæster til kaffe- og kageslapperas, kan du lynhurtigt lave en smuk sommerlagkage, der ligner noget, kun dronningen fortjener!

LAGKAGE MED SPISELIGE BLOMSTER

For et par weekender siden blev Sylvester og jeg inviteret ned til vores dejlige naboer.

Fik jeg sagt de har verdens hyggeligste have med gamle frugttræer, fint græs uden mælkebøtter og masser af blomster i alle regnbuens farver! Jeps! Jeg er lidt misundelig – på den gode måde!

Vi er nemlig ikke havemennesker og har 117 andre projekter, der kommer før havearbejde, afdækning af roser og daglig pasning af køkkenhaver og dens slags. Derfor har vi ikke en særlig pæn have. Men tænk hvor heldigt at vores naboer har! #jubii! Anyway! Da de selv stod og skulle male legehus, fik Sylvester og jeg æren af at lave en lagkage til os allesammen! Sikke en hyggelig opgave at få 5 min. i frokoststid!

I har spurgt til vores sommerlagkage på min Instagramprofil og her har I opskriften!

Du skal bruge

Ingredienser: 3 lagkagebunde, 1/2 piskefløde, korn fra en vaniliestang, friske sommerjordbær, rabarberkompot (under flødeskummet på bundene) og lidt glasur, spiselige blomster, frisk mynte og tørrede hindbær på toppen ♥

Hvad I ikke kan se på billedet er, at der rundt om kagen sidder 3 sultne boys på 3, 5 og 7 år. Ret glade og ret begejstrede.

Frokosten bestod nemlig den dag af….. lagkage! Det føltes allerede som sommerferie med picnictæppe og kagespisning i det spæde sommergræs, og drengene snakker stadig om den dag, vi fik lagkage til frokost!

VANVITTIGT! ♥

Find inspiration til andre opskrifter her på bloggen. Hvad med lækre, sprøde weekendvafler? 

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html