MASKULIN SENG: Kom med ind i mit soveværelse!

Hvordan indretter man soveværelset med luksus hotelstemning og maskuline detaljer?

Jeg har givet vores soveværelse en makeover, og viser det eksklusivt frem for jer. Der er nemlig ikke særlig mange, der kommer med helt ind til dobbeltsengen!

SE FØR OG EFTER BILLEDERNE 

FØR

EFTER

Da vi købte vores GØR-DET-SELV hus for 7 år siden, var der ikke tid til at istandsætte 260 m. på én gang.

Soveværelset fik derfor blot en klat maling og har i den grad trængt til en kærlig hånd lige siden. Værsgo at komme med ind i vores nye soveværelse.

HOTELLUKSUS I MIT SOVEVÆRELSE

Jeg har længe været på jagt efter en PÆN, ny seng, som vi samtidig kunne bruge vores elevationsbunde i. Og da der dumpede en mail ind (om et samarbejde) med BIVA i januar,gik jeg helt AMOK på deres nye site.

Biva har fået kæmpe comeback efter deres konkurs for et par år siden, og et ungt team står i dag bag designermøbler og interiør i høj klasse! Biva har altid være kendt for billige møbler, men nu har de også fået møbler med rigtig lækkert design.

Jeg har kigget en del på deres senge og er faldet for deres AGNES seng (Den er endda på tilbud til 2999 kr.). Vi har efter været på jagt efter en maskulin seng i et lækkert retrolook. Den dybe royale blå farve slog fuldstændig benene under mig! Elsker det mørke bløde look, kontrasten i materialerne og sengegærdet, som oser af hotelstemning og luksuriøs hverdag! Selv kæresten er ellevild med den. Og det er ikke småting!

Tip: Få hotelstemningen og lidt #hverdagsluksus ved at folde sengetæppet stramt om din seng og gå efter et mørkt og kontrastfuldt udtryk. Indret med ting, der gør dig glad og som samtidig har en funktion! Guide til DIY walk-in closet HER.

LÆKKERT INTERIØR TIL HELE HYTTEN

Hvis du som mig er vild med boligindretning, kan jeg varmt anbefale at at et smut ind forbi Bivas nye site. Jeg har valgt mine favoritter ud til hele huset (til virkelig gode priser!) og skrevet dem på min ønskeliste.

Kan I lide det nye look?

Jeg håber, I fik lidt inspiration til en nem og billig makeover!

Tak fordi du læste med! ♥

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar