Mine 9 mest likede billeder i 2017

Hvis du som mig er nysgerrig efter at se, hvilke 9 billeder på Instagram dine følgere har liket mest i 2016, kan du finde svaret på DENNE hjemmeside.

Det tager 30 sekunder og er ret sjovt at kigge tilbage på.

Ud af mine 1500 billeder på Instagram er kun ca. 5 % af dem min familie.

Alligevel er det Frida og Anders, der høstede flest likes i 2017 med ovenstående billede. Et pressefoto fra vores 4 ugers backpackerrejse til Thailand i februar, hvor Anders blev nr. 3 ud af 225 løbere fra hele verden til 70 km. Ultra Trail løb gennem junglen på Koh Chang. Og ja. Jeg TUDEDE på målstregen, hvor jeg stod med vores to små børn midt i verden (i 45 graders varme) i flere timer for at heppe på ham!

En kæmpestor dag på vores rejse, som vi mere eller mindre spontant bookede en dag i juleferien sidste år. Vi vidste, det var sidste chance for at være sammen som firekløver inden Sylvester startede i skole.

En rejse med tid til livet og eventyr for alle i det mest fantastiske “Paradis midt i verden” og en side af Thailand, ikke mange oplever eller viser på Instagram beskrevet i indlægget “Det autentiske Thailand”. Kontrasterne og billederne taler for sig selv. Vi gjorde det for 3. gang og jeg længes efter varmen og eventyrerne!

Billederne er placeret tilfældigt. Måske husker I nogle af dem.

 1. Frida og Anders på målstregen i Thailand.
 2. Årets DIY projekt “Fridas legehus”. Se FØR og EFTER billederne.
 3. Frida og Anders på vores egen øde restaurant i Thiland.
 4. Et fødselsdagsselfie. Hvor gammel blev jeg egentlig? Læs “Vores traditioner og lidt om at blive gammel”.
 5. 10 års dag med Mr. Kiel fejres lige der, hvor vi mødte hinanden: I Bøgeskoven ano 2007.
 6. Julepynt inspiration.
 7. Mine guldagern blev flittigt delt rundt omkring på IG! Det gør mig så glad!
 8. Indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Jeg HADER den sygdom ♥ I ved hvorfor!
 9. Smukke blomster til en helt særlig kvinde. Min mor!

Det er ikke disse 9 billeder, der betyder mest for mig. Jeg har min egen hemmelige liste med billeder, og den holder jeg for mig selv. Sandheden er nok, at de billeder, der betyder mest for mig, aldrig ender på Instagram.

Jeg har de sidste mange måneder forsøgt ikke at tage så mange billeder, men bare NYDE nuet, når jeg lægger dynen over mine sovende børn, er sammen med mine veninder eller hygger med familien!

Små moments jeg ikke behøver at tage billeder af.  Og sådan bliver det også i 2018!

Har I det på samme måde? Eller hvad deler du på de sociale medier? Er spændt på at høre jeres kommentarer!   

GODT NYTÅR ALLESAMMEN! ♥

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

  Skriv en kommentar