Mit seneste job: At skrive artikler for Bruuns Galleri

Som århusianer er jeg stolt af at være blevet kontaktet af Bruuns Galleri gennem mit agentbureau, SMAC AGENCY, og være med til at sætte fokus på Århus gennem mine kanaler på Sabinasverden.

Århus har været mit hjem i snart 9 år  og jeg elsker min at bo 10 min. fra byens puls, som passer perfekt til vores familieliv.

______________________________________________________________________________________

I kan læse min artikel HER

______________________________________________________________________________________

FOTOREPORTAGE

Flere og flere virksomheder er begyndt at benytte influencers og bloggere til tage skrive artikler og lave fotorepotager til deres websites. Online markedsføring kræver ikke blot gode billeder, det kræver det rigtige publikum, kendskab til nærmiljøet og kærlighed til at tage billeder af stemninger, den specifikke mål- og kundegruppe kan identificere sig med.

PÅ OPGAVE I BRUUNS GALLERI

Min opgave for Bruuns Galleri bestod i at lave en fotoreportage i en af shoppingcentrets fashionbutikker, samt skrive en artikel om efterårets trends og upgradering af vintergarderoben til Bruuns Galleris website og Facebook profil.

En kreativ og spændende opgave, hvor jeg havde fri leg i hele Bruuns Galleri! Mit æstetiske øje faldt lynhurtigt på 4 vinterjakker og et par virkelig lækre accessories, som rammer SPOT ON i denne sæson!

Er I nysgerrig efter at læse, om jeg mest er til pels, luksusfrakker eller karrygule skønheder i uld?

I kan se min MINIGUIDE  og læse artiklen lige HER!

Artiklen starter med “Er jeg den eneste, der altid først tager……”…. og jeg ved, I har prøvet det samme som mig 10.000 vis af gange! Læs med hvis I har lyst.

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Sara Bau
  21. oktober 2017 at 8:56

  Lækkert job, og lige noget for dig !
  Jeg er helt vild med den karrygule jakke fra Samsøe Samsøe.

  • Reply
   sabina
   22. oktober 2017 at 9:34

   Hej Sara. Tak hvor er du sød at kommentere! Den er nemlig SÅ lækker! Karrygul er efterårets smukkeste farve! Kh Sabina

Skriv en kommentar

https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html