NOMINERET TIL ÅRETS BLOGPRIS 2016!

På bloggens 2 års fødselsdag modtog jeg en af de bedste mails – nogensinde!! Sabinasverden er nomineret til Årets BLOGPRIS 2016 i kategorien “Håndværk og kreativitet”!

Min lillebitte blog! Jeg har allerede åbnet en flaske champagne og er simpelthen så glad og pivstolt! I kan stemme på mig lige HER!

Mit hjerteblod. Tusindvis af arbejdstimer. Mine drømme. Min passion. Nu mit arbejde. Lykkelig findes i mange afskygninger. Men denne her form for anerkendelse føles faktisk ganske godt. Nærmest fra hårrod til storetå!

I afgør hvem der vinder!

Dommerne har valgt 7 blogs ud i min kategori. Jeg er oppe mod nogle virkelig dygtige damer + hele Søstrene Grenes DIY univers! Så jeg har brug for hver en stemme fra jer! Det kræver blot et navn og en email – så prik til manden og børnene i sofaen! 🙂 Stem på SABINASVERDEN

I andre kategorier finder du bl.a. fancy ladies som Mascha Vang, Emilyblog, Moosroom og Homesick pigerne! HELT ÆRLIGT! BLOGPRISEN 2016 – dét er stort!!

Med flere hundrede tusinde færre læsere er oddsene for at vinde… ret små!

Vi snakker Ferrari mod en gammel, rusten Citroën 2CV – men jeg giver dem kamp til stregen!!! Jeg krydser fingre for jeres stemme!

Tak fordi I læser med – uden jer var der i hvert fald hverken nominering eller Sabinasverden!!!

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar