OM AT REJSE OM PÅ DEN ANDEN SIDE AF JORDEN MED SMÅ BØRN!

Der er hele 10 grunde til at vi for 3. gang drager afsted ud i verden med vores rygsække og forlader Danmark i februar.

ØHH! BACKPACKE MED HELT SMÅ BØRN? Kan man det?

Svaret er JA! Selvfølgelig kan man det!

Mange af jer har spurgt til, hvordan vi rejser rundt med små børn og hvorfor destinationen blev Thailand – endnu engang.

Lad mig svare helt ærligt:

1) Thailand er et af de få lande, hvor jeg aldrig har følt mig utryg.

2) Vi lever billigt dernede – lidt som konger og baroner, for thaifolket er FANTASTISKE i et køkken! Det er nemt at finde mad til børnene – ris / nudler /frisk frugt / smooties kan købes overalt!

3) Temperaturen er over 30 grader, strandene kridhvide og det er nemt at rejse rundt i landet med taxi, tog eller mini van. Vejret er stabilt udenfor regnsæsonen og vejret i Danmark er … måske det tætteste jeg er kommet på en vinterdepression! SUK!

4) Lokalbefolkningen er skønne, vant til turister og meget glade for børn!

5) Vi kan finde små øde strande, som vi har for os selv, hvor børnene kan lege.

6) Massage til 50 kr., pedicure til 30 kr. og friskpresset juice til 15 kr. er vel også værd at nævne.

7) Smuk natur, vandfald, gummitræsplantager, scootereventyr, Nemo fisk, små lokale cafeer i vandkanten …. You name it! Der findes så mange små (Gratis) gemte eventyr i Thailand for både børn og voksne.

8) Det er nemt at rejse som backpakcer. Du møder hurtigt andre, som deler deres rejsetips. Det giver noget helt andet, end at bo det samme sted og kun opleve livet og stemningen omkring et store resort!

9) At rejse i Asien og Thailand kræver ikke den store planlægning. Vi kan godt lide at have frihed til at skifte kurs, hvis vi møder nye spændende lokations eller får et tip af andre rejsende på vores vej.

10) Tanken om ikke at skulle vaske tøj, lave mad eller vaske op i 4 uger er UVURDERLIG! Jeg glæder mig åndssvagt meget til at sidde på en strandrestaurant med fusserne i vandkanten med min lille familie. Der er ikke dug på bordene, men derimod solnedgang, candlelights og må Nemo fisk i vandet. Man kan jo ikke få det hele 🙂

10+) Børn er faktisk mere omstillingsparate, end vi voksne er. Vær ikke bange for at bryde jeres rutiner og tænke ud af boksen. Sålænge humøret er højt og der er mad med i rygsækken, så kan børn klare meget mere, end man tror! Overvejer I at rejse afsted, kan jeg kun sige: DO IT! Vi har gemt et par måneders barsel begge gange og det har været EVENTYRLIGT!

3 NYE TILTAG!

JEG TÆLLER NED…..

På vores 3. lange rejse med vores børn, har vi sat os for at prøve 3 nye ting:

 • At bo gennem Air BNB – LÆS “GRATIS storbyferier i hele verden” (Har I signet op?)
 • Pop-up rejseseng til Frida, som hun skal sove i om natten. Teltet er sikret mod myg og kryb (For ja, der er fugleedderkopper og små slanger – men de er over alle bjerge, når der er mennesker i nærheden!), og kan bruges på stranden som UV-telt. GENIALT!
 • 4 mand på en scooter. Hvis de kan i Vietnam og resten af Asien, så kan vi også!! 🙂

Hele verden ligger åben og et hav af eventyr venter forude. Vi har endnu kun booket de første to overnatninger, og jeg glæder mig til at dele små glimt af vores rejse med jer her på kanalen og på Instagram.

Var det svar nok? Ellers smid en kommentar! Så svarer jeg med det samme! ❤

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Jeannie
  6. februar 2018 at 16:14

  Må jeg spørge om hvad sådan en rejser ca stå jer i?

  • Reply
   sabina
   7. februar 2018 at 12:07

   Jeg kan fortælle, at man kan bo i Thailand fra 50-100.000 kr. pr. overnatning. Og det konkrete beløb vil vi gerne holde for os selv.

   Det dyre ved sådan en rejse er at man har alm. faste udgifter derhjemme og ikke tjener en eneste krone (i vores tilfælde to mand), imens man rejser. Selve rejsen er selvfølgelig heller ikke gratis, men det er den anden del, vi har sparet op til!

   Håber det giver mening!?

Skriv en kommentar