Om vores nye hjem på Koh Chang!

Efter 8 timers rejse igår ankom vi til Koh Chang, som er en mindre ø 5 timers taxatur fra Bangkok!

Vi valgte selvfølgelig en laaaange, billige og snørklede vej, og var på tur i 3 forskellige grisebiler, en minivan, en færge og i en taxa.

Vi endte på White Sand Beach på Koh Chang, som er et turistmekka af en anden verden! Vi var ret chokerede, og kunne faktisk ikke se det meget, pæne hvide sand på stranden for turister, håndklædesælgere og strandstole! Det stak helt af!

Vi har netop haft stranden helt for os selv i Rayong og på White sand Beach på det sådan ud!

Så vi hoppede videre i en grisebil (taxa her på øen) og fandt “Happy Turtel” på Bailan Beach, som er ejet af en cool svensk fyr på vores alder.

Vi bor nu i en bungalow til 177 kr. pr. nat med varmt vand, aircondition og køleskab. Det er den skrabede backpackerstil, men det giver en fed kontrast til rejsen, at vi bor forskellige steder. Lidt ligesom at have forskellige rejser på samme rejse! Hvis I forstår?

Udsigten fejler ikke noget, humøret er i top efter en laaaang rejsedag igår og Nick laver god, nørdet kaffe, ligesom vi elsker det!

Rejsen er kun 1 uge gammel og jeg føler mig tilbage i min rejsekrop, hvor alt kan lade sig gøre og intet ikke er godt for noget!

Og netop dette mindset er der brug for, når man troede, der var 2 timers rejse, og det pludselig blev til 8 timer i 35 graders varme med to små kids – uden nogen fast planlagt rejsedestination for natten!

Tænk at have en hel måned sammen med de her små mennesker! Vi har brugt dagen på at snokle og finde kokosnødder og koraller på stranden.

Nu vil vi krybe under vores vatterede tæpper og satse på at aben, fuglen eller hvad det end er som larmer udenfor vores bungalow, snart daffer af!

Godnat blev der sagt! ❤️

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar