På eventyr i Thailand #1 Vi er landet lige her!

Hvis du fryser i Danmark, kan jeg fortælle jer, at vi møjsveder hernede. Jeg regner med at smide 4-5 kg., bare ved at gå rundt og opleve verden i en del af Thailand, som få turister kender til.

De første 6 døgn af vores 4 ugers backpackerrejse til Thailand er fløjet afsted. Efter at have gået Bangkok tynd, nyder vi nu varmen under palmerne og har fundet et paradis, som vi har (næsten) helt for os selv via Airbnb.

Byen header Rayong og ligger 3 timers kørsel fra Bangkok.

Vi har fundet en 100 m2 LUKSUSHYTTE helt for so selv. Det fantastiske er, at der er langt mellem turisterne her i Rayong – en autentisk del af Thailand, hvor du hverken finder håndklædesælgere eller tuktuk-mænd, som stopper dig hver 5. minut.

Her kommer folk for at slappe af, nyde livet og få meget mere for pengene end de klassiske 10-15 turiststeder i Thailand.

100 % Backpackerluksus – jeg suger energien til mig og nyder livet med min lille firkløver ved den store pool, som hører til det lukkede compound, vi bor i.

Vi har det næsten for os selv – både stranden, poolen og massagestederne! Måske vi skulle starte med at vaske de små buttede backpackertær?

Nu står den på Thaifood, Chang øl, kærestetid og planlægning af den næste uge. Vi kan desværre kun være her et døgn mere. Kryds fingre for at vi finder endnu et lille, hemmeligt eventyr. Vi ved, de er derude. Det er bare lige med at finde dem!

35 graders klem og letsolbrændte lårbasser

/ Sabina

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  1. oktober 2017 at 19:32

  Er ved researche lidt rejse (inkl barn på 1,5 år). Tak for inspiration på bloggen ? Du har evt ikke et link til ovenstående airbnb sted i Rayong?

 • Reply
  Guide: Lej dit hjem ud på Air bnb - Sabinas Verden
  20. august 2018 at 14:06

  […] Bl.a. DETTE lækre hus i Thailand og et par lejligheder midt i Bangkok. Dejligt med ekstra plads når man har […]

Skriv en kommentar