POSTER TIL DIN VÆG!

I sidste uge teasede jeg denne DIY på Insta Story på min INSTAGRAMPROFIL.

Det er cool STEMPLER fra Panduro Hobby, jeg har lavet et par posters til min stue med. De er dekorative i sig selv og har faktisk ligget til pynt på mit kontor i et par måneder. Jeg har noget med bogstaver – måske fordi jeg er dansklærer. Måske fordi dette kit er retro og stempler kan bruges på rigtig mange forskellige måder.

SÅDAN GØR DU

Vælg hvad der skal stå på din poster. Jeg har valgt at lege med bogstaverne i ordet HOME!

 Tegn forsigtigt hjælpestreger med en blyant. Antallet afhænger af hvilke ord, du ønsker på din poster. Tag folien af gummistemplerne og sæt dem på træstemplet. Der er lim på bagsiden, så de klæber sig automatisk fast til træet.

  Lav et præcist tryk på papiret. Stemplerne er lidt svære at arbejde med. Husk at vaske sværten af stemplerne efter brug!

DET FÆRDIGE RESULTAT

VÆRTINDEGAVE eller JULEGAVE Dine veninder ELSKER hjemmelavede gaver! Så lav et par ekstra, når du alligevel har stempler og sværte fremme!

Rigtig god fornøjelse! Det er snart SIDSTE chance for at sende lidt god karma efter Sabinasverden som ÅRETS KREATIVE BLOG 2016. Smid en stemme HER – hvis du synes jeg fortjener titlen! ♥ XXXSabinaXXX

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar