DIY: Sådan laver du græskar til halloween

Sponsoreret af Arla

Efteråret byder snart på Halloween og indehygge. Jeg har spottet de sejeste online skabeloner til græskarudskæring. Så bliver det bliver ikke nemmere folkens! 

BRUG SKABELONER – DET ER IKKE SNYD!

Traditionen tro har vi været igang med at lave græskar hele familien. Vi har brugt Arla Yoggis Halloween skabeloner, du kan printe ud kvit og frit HER Der er både uhyggelige spøgelser, flagermus og edderkopper til både pynt og græskarudskæring.

LAD BØRNENE VÆRE MED

Her i DIY-hytten elsker vi traditioner, fordi vi er sammen.  Græskartraditionen er en af årets sjoveste og mest uhyggelige, men vores græskar har altid lignet alt andet end flagermus og edderkopper. Vi har kaldt dem fantasi græskar, for moren her i huset tegner (desværre) som en 2 årig. I år har Yoggi gjort græskarforberedelserne super nemme og ikke nok med at vores græskar aldrig har været flotte. Vi trængte i den grad til kvalitetstid!

DU SKAL BRUGE

SÅDAN GØR DU

1. Klip skabelonerne ud.

2. Lim skabelonerne på dine græskar

3. Skær ud

4. Udhul dine græskar.

Skær enten toppen af eller lav en “dør” på bagsiden.

5. Sæt lys i din græskar

LÆKKERIER – PÅ DEN SUNDE MÅDE!

Vi har gemt de mange kalorier og det helt store sukkerchok til decembermåned og nuppet Yoggi Frozen yoghurt med græskar og mango med hjem.

Perfekt til HALLOWEEN hygge. En sød og eksotisk is med kun 3,4 g. mælkefedt. Et godt alternativ til flødeis og halloweenslik. Vi pyntede vores mango og græskar is med hindbær og blåbær – og VÆK var den!

HALLOWEEN-UHYGGE

Resultatet taler for sig selv. “Jeg tror vist ikke, vi får monstre på besøg, når vi har dem her, mor!”. Sylvester 5 år!

TIP

Print et par ekstra skabeloner ud og gem dem. Så kan du lege overskudsår igen næste år!

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK 

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

Skriv en kommentar