Smukke gaver til bryllup, studenten og festen

Annonce for Vissevasse

Skal du give en fin og helt speciel gave til brudeparret, barnedåben eller til en helt særlig person, har jeg tryllet lidt med Vissevasses genanvendelige everwrap gavepapir.

Gavepapiret fra Vissevasse findes i 7 forskellige designs i det blødeste luksus materiale ( det føles som papir, men det er plastik), som ikke kan rives over!

Jeg har lavet en ny inspirationsfilm til jer med et par simple tips, som får dine pakker til at shine på ganske få minutter! Måske til brylluppet eller den kommende studenterfest?

Lær at binde en smuk sløjfe og se, om du kan spotte mine 5 små DIY´s? ♥

Du skal bruge

  • Gavepapir fra Vissevasse
  • Silkebånd eller almindelig gavebånd
  • Perler eller pyntesten
  • En saks
  • Fjer og tørrede blomster som pynt

Vissevasse designer også virkelig fine postkort. Jeg kan særligt godt lide postkortet “Basket of love” og “Shoelaces”.

Der findes ikke noget bedre end et personligt håndskrevet postkort, og Vissevasse laver dem til bl.a. sommerfesten, fødselsdagen og studentergildet.

Inspirationsfilm og DIY

Jeg har efterhånden lavet en del film med Vissevasses pæne gavepapir, fordi jeg ikke kan lade være og fordi Vissevasses Everwrap gavepapir uden tvivl er markedets allerfineste! Både i design og i den bæredygtige ånd med omtanke for miljøet!

Gavepapiret kan nemlig ikke rives over, er lavet af plastik og kan genanvendes som plast. Det geniale er, at du nemt kan fjerne tapen og genbruge papiret igen år efter år.

I Danmark bruger vi 800 mio. tons gavepapir hvert år. Et svimlende højt tal hvis du spørger mig.

Skulle vi ikke genbruge gavepapiret sammen og passe lidt på verden? Der er vel altid en lille anledning til at give en gave væk ♥

Er du til origami og DIY kan du bl.a. finde inspiration i mine film om bordpynt og indbydelser og den ekstravagante DIY-film til finere fester og bryllup – med et brus af champagne til sidst!

Nu ved du, hvor du kan finde inspiration, hvis du skal til bryllup, dåb, fødselsdag eller studentergilde i den nærmeste fremtid! ♥

Tak fordi du kiggede forbi Sabinasverden.

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar