Søndagskarma fra DIY-hytten!

En lille søndagskrammer skal I altså have!

Der har været helt stille på bloggen i over en uges tid, og jeg skal nok fortælle jer hvorfor i morgen! Det er mørkt og rigtig ØV, og jeg har ikke lyst til at tænke på det lige nu!

Vil i stedet NYDE at dagen står på kærestehygge uden børn efter en fantastisk fest hos nogle af vores bedste venner! Solen banker ned, sommertiden er tikket ind over Danmark og jeg skal flytte om i vores stue for jeg ved gudhjælpemig ikke hvilken gang!

Så jeg er hoppet i søndagsbukserne og har netop fået serveret denne kop #pæninstagrammokka!

Og efter en meget hård uge er der endelig lidt overskud på kontoen!

Yndlingssøndag – i am all yours!

Nogle gange skal man huske at nyde de små ting i livet! Så som solskin, dejligt selskab og pæn velsmagende søndagsmokka! Det har jeg ikke set skyggen af hele ugen – så jeg vil nyde dagen ekstra meget!! I kan jo gøre det samme!

Søndagskarma fra DIY-hytten! ❤️

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    https://www.sabinasverden.com/wp-includes/random_compat/2020407-2.html