Sy puder til børneværelset

Trænger dit hjem til en MAKEOVER inden sommerferien?

Læs med hvordan jeg har shinet børneværelset op med årets hotteste stofprint: Botaniske prinsessedrømme og cool kaktusprint for ganske få penge! ♥

Puder til børneværelset

Herhjemme kan vi godt lidt at lave om, flytte rundt og meget få ting har en fast plads. Jeg tør godt erkende, at jeg tit og ofte bare har flyttet lidt rundt på møblerne og nips fra forskellige rum. Hemmeligheden er, at du ikke behøver særlig meget nyt for at få en fornemmelse af årstidsskift og et helt nyt udtryk i dit hjem.

Sådan er det også på børneværelset. Her er mit bud på sommerens hotteste stoftrends i smukkeste blomsterflor og cool kaktusprint.

Botanik og kaktus drømme! 

Sengetøj skal være lækkert, pænt og må gerne være noget man glæder sig til at krybe under om aftenen. Frida sover pt. i juniordyne og har fået BOTANIK sengetøj til pigesengen, som matcher Fru. Cirkusprinsesse til perfektion! Tænk at sove lige midt på blomsterengen. Det må da være enhver piges drøm!

Kaktus coolness!

Til Sylvester har jeg syet en KAKTUSDRØM af et sengetøj med DETTE bomuldsstof. Jeg lurer faktisk på at sy et til vores dobbeltdyne til soveværelset også. For jeg tager mig selv i at lure ind på hans værelset, bare lige for at få synet af det nye kaktusbetræk!

Økologisk bomuld i lange baner! 

Er du på jagt efter sengetøj til baby, børn eller soveværelset, så bugner sitet med økologisk bomuld. Er du fuldstændig tændt på at sy, finder du masser af mønstre online. Endda også GRATIS mønstre.

Der kommer meget snart nye DIY´s her fra systuen.

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar