VI FLYYTER UD I DISSE DAGE!

ENDELIG KOM SOMMEREN!

En lille status herfra Hyggehuset, hvor vi i den grad har nydt sommerens komme i weekenden!

Udover at lave en masse nye DIY´s til vores have, som I måske har luret på INSTAGRAM og instastory, er vi flyttet ud på vores aftenterrasse.

Vores morgenterrasse står pt. tom. Men jeg skal nok vise jer resultaterne inden længe! Den bliver SÅ fin og hyggelig!

SÅDAN SKABER DU EN HYGGELIG TERRASSE

1) Gå efter vedligeholdelsesfri materialer. Så slipper du for at skulle slæbe alle dine møbler ind hver gang det regner!

2) Skab små oaser med grønne planter. Oliventræer kan købes billigt i Billig Blomst i Århus (199 kr.). Derudover er små frugttræer, lavendel og små palmer dekorative som terrasseplanter.

3) Læg slumretæpper frem til kølige aftener på terrassen! Små kurve eller en gammel cykelkurv er perfekt til opbevaring.

4) Mix forskellige materialer: Rattan, keramik, porcelæn, kurve, metal og gamle potter. Gå på jagt i gemmerne og mix dine gamle sager med nye, fine fund.

5) Jeg ELSKER vores trallebænke, lavet af min bedre halvdel bag Roughstuff Design. Træ kan noget og skaber lynhurtigt hygge og personlig stil. Den bliver flittigt brugt til alt fra anretterbord til daybed. Min plan er at sy et par lækre hynder til den. Mangler bare lige den der weekend uden gøremål og husets fuld af kids!

HVORDAN INDRETTER DU DIN TERRASSE EL. ALTAN? HAR DU NOGLE HEMMELIGE TRICKS I ÆRMET, DU VIL DELE MED OS ANDRE?

KENDER DU TIL TÆPPER, SOM KAN TÅLE AT LIGGE UDENFOR?

Læg meget gerne en kommentar i kommentarfeltet!

/Sabina ❤

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply