Vi har fået en lille ny hjælper i huset

Annonce for Gtech

Innovativ støvsuger fra Gtech

Kender du det?

Du har brugt et par timer af weekenden på at gøre rent, støvsuge og lave mad, så familien kan samles til hygge rundt om spisebordet.

En time senere er ungerne smuttet og selvom opvasken er klaret, så ligner stuegulvet et bombekrater. Sådan er livet som børnefamilie hver eneste dag hjemme hos os.

Specielt vores datter Frida på knap 3 år er ekspert i at snige halvdelen af maden ned på gulvet.

Men det er slut nu. Vi har nemlig fået en ny hjælper i huset. En Gtech ledningsfri støvsuger, som du lige nu kan spare 400 kr. på HER!

Ledningsfri støvsuger

Jeg synes, det kan være næsten uoverskueligt at skulle finde støvsuger, rør og forlængerledninger frem for bare lige at støvsuge under bordet eller på køkkengulvet.

Min indre husmor jubler allerede over vores udbytte af støvsugeren de første 3 uger!

Drønsmart støvsuger

Vores lille nye hjælper er en AirRam fra Gtech.

Den er så nem at styre rundt i stuen, at både Sylvester og Frida nu hjælper til med rengøringen.

Sylvester er specielt vild med at der er forlys på (så man kan se skidt og snavs), og at den selv hjælper til med at køre, når man skubber lidt på den.

Hverdagen er blevet nemmere

Og sjovere!

Vores lille hjælper er hurtig at finde frem og sætte væk igen. At vi ikke skal huske at købe poser, at filteret er nemt at rengøre og batteriet holder 40 minutter er bare bonus.

Den har fået en fast plads lige ved spisebordet og kører flere kilometer end vores bil, som vi kun bruger til at handle ind i.

Med andre ord. Vi er ret glade for vores nye støvsuger!

Så selvom vi kun får gjort hovedrent (næsten) en gang om ugen, så ligger der ikke længere krummer, sand og skidt overalt i huset. Det er en fornøjelse for en OCD ramt boligblogger som mig!

Lad os se, hvor lang tid interessen for rengøringen holder. Indtil videre er der gået 3 uger med masser af børnearbejde! ♥

Hurra for små mirakler, der gør hverdagen nemmere!

Kender du Gtech? Har I en håndstøvsuger eller ledningsfri støvsuger? Hvilke små hverdagstricks bruger I hjemme hos dig for at holde spisepladsen ren med små børn i huset?

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Kunstsamlingen Mia
  19. juli 2018 at 22:47

  Mega smart! Og hvor har i et fint hjem. Er I vilde med kunst? Synes Jeres hjem er perfekt til nogle smukke malerier 🙂

  • Reply
   sabina
   20. juli 2018 at 16:54

   Kære Mia. Tusind tak for din søde kommentar! Vi er også blevet glade for vores gamle hus efter 9 års intensiv renovering! 😉 Vi ejer faktisk ikke noget kunst, men send mig evt. en mail, så kan det være vi kan mødes og finde ud af noget! Rigtig god sommer!

Skriv en kommentar