Vil du med indenfor?

Det er vist længe siden, jeg har inviteret jer med ind på mit kontor! Her arbejder jeg hver eneste dag, og det er et af de steder i hele verden, hvor jeg føler mig allermest hjemme.

Her er dimser, plads og ro til at lave mine DIY-projekter og til at tænke kreativt! Jeg kan ikke tænke kreativt i et sort/hvidt rum med få, sterile arbejdsredskaber! Jeg beundrer folk, der kan bo helt skrabet og ustyrlig pænt. Men det fungerer ikke for mig.

Det må gerne være lidt krøllet, finurligt og kontrastfuldt!

Se om du kan finde lidt inspiration i mine små stilleben.

Vil du se flere glimt fra mit hjem og min hverdag?

Læs ​”HVAD LAVER EN BLOGGER EGENTLIGT?”  ​”MAKEOVER i mit hjem”   ​ “En helt almindelig dag på kontoret!”

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar