Vores nye træ væg fra Wood upp

Annonce for Wood up

Makeover i vores stue 

Vi har brugt weekenden på at lave en lille makeover i vores hus. For hånden på hjertet så har vi begge to, mest manden i huset, været lidt trætte af den  bordeaux farvede væg i stuen i lang tid.

Der skulle ske noget helt nyt, som gav hele vores køkken alrum et mere nordisk look og enkelt udtryk.

Vi har derfor teamet op med den nyopstartede danske virksomhed Wood Upp, som producerer alle deres materialer på deres værksted i Ribe i Sønderjylland. Jeg stødte på Wood Upp for små to år siden, hvor jeg forelskede mig i deres panelvægge i et udstillingshus i en lille jysk by.

Nu måtte det simpelthen være vores tur til at lukke lidt mere træ ind i vores gamle dame af en 70´er villa! De forskellge løsninger fra Wood Upp spænder fra skydedøre, trævægge til akustik træpaneler med bl.a. bæredygtigt filt af genbrugsplastik på bagsiden af listerne.

Min kæreste Anders, som står bag Byggehygge på Instagram, har lavet en simpel how-to-guide til jer. Han deltager lige nu i det nye byggeprogram “Mesterskaberne” på DR 1, og vores hjem er derfor spækket med nye gør-det-selv projekter.

Det første projekt er en makeover af vores stue med trælisterne fra Wood Upp.

Se hvor nemme de er at montere, og læg mærke til hvordan manden styler vores stue!

Han er en keeper! ↓

Lagde I mærke til det lille smarte DIY-tip med de sorte skruer, og måden hvorpå du kan skjule dine grimme gamle stikkontakter?

Guiden kan følges slavisk, hvis man har brug for en hjælpende hånd i processen derhjemme.

Vi har valgt akustik paneler med rustik egefiner i tonen grå.

Trælisterne fra Wood Upp gør sig virkelig godt på billeder og matcher både mursten, læder, planter, keramik og glas på aller fineste måde!

Væggen har givet rummet mere stil og et arkitektonisk løft, som vi i den grad manglede i DIY hytten, som efterhånden er blevet forvandlet til det hjem, vi drømte om, da vi købte DIY hytten for 10 år siden.

Løsningen med akustik panelerne fra Wood Upp forbedrer samtidig akustikken i vores store køkken alrum, hvor vi tit er mange mennesker. En løsning der både er pæn og praktisk!

Kunne man ønske sig mere?

Før – under – efter 

Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over vores helt nye stue! Tænk at 5 paneler kan gøre så stor en forandring på blot en weekend? Hvis du er på udkig efter inspiration til træpaneler i stuen, en cool sengegavl af trælister og andre nemme gør-det-selv projekter, har jeg fundet inspiration på Wood Upp på Instagram. 

Og har du allerede fået overbevist manden i huset om at en makeover er øverst på to-do-listen i sommerferien, kan du bestille farveprøver HER!

Smid endelig en kommentar eller stil dit spørgsmål til processen eller produkterne fra Wood Upp i kommentarfeltet? Hvad siger I til resultatet? 

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

11 Kommentarer

 • Reply
  Sidsel
  4. juli 2019 at 14:01

  Det ser virkelig lækkert ud! 🙂 Var lige inde på deres instagram, og der er jo så mange fede anvendelsesmuligheder – jeg gemmer det lige i tankerne, til når vi engang ikke længere sidder i en lejebolig 😉 Tillykke med den fine nye væg!

  • Reply
   sabina
   6. august 2019 at 9:04

   Mange tak! Ja der findes virkelig mange flotte projekter på Wood up, men får jo lyst til at lave om i hvert et rum i ens hjem! Vi har også lavet en listevæg i vores gang med Wood up lister. Det må jeg lige se at få knipset et par billeder af! ;o) Måske det også kan give lidt ny inspiration!

 • Reply
  Trine
  4. juli 2019 at 16:18

  Det ser så godt ud. Kan i mærke akustikken er blevet forbedret? Er det natur eg?

 • Reply
  Farvel bloggen! - Sabinas Verden
  5. juli 2019 at 12:03

  […] min “Århus guide“, mit skriv en vores camping date eller lav verdens pæneste trævæg i din stue på en […]

 • Reply
  Når weekenden tager en dejning... - Sabinas Verden
  26. august 2019 at 14:53

  […] du til makeovers og DIY-projekter, kan du måske også lide mit indlæg “Vores nye trævæg i stuen”,“Efterårs makeover med maling” og “Sådan laver du Kabe […]

 • Reply
  Pia
  29. september 2019 at 1:25

  Super flot lamel-væg! 🙂

 • Reply
  Thomas Ahlmark
  4. oktober 2019 at 9:26

  Væggen er rigtig flot :). Men jeres løsning på hvordan man: “kan skjule dine grimme gamle stikkontakter?”, er jeg ikke fan af. Ud over at det er ulovligt at gøre en el-samling utilgængelig, må det da også være træls ikke at have en stikkontakt i det hjørne? Jeg ville overveje at føre den med ud evt. med ny ramme og kontakt.
  Kunne I mærke en forskel rent akustisk?

 • Reply
  Thomas Myrup Jensen
  15. oktober 2019 at 14:14

  Hvor forhandles de?

  • Reply
   sabina
   16. oktober 2019 at 10:46

   Der er direkte link i blogindlægget flere steder. Du må endelig skrive igen, hvis du ikke kan finde dem 🙂

 • Reply
  Mette Hesthaven
  1. november 2019 at 18:36

  Hej med jer.

  Rigtig flot væg. Hvis man ikke har behov for isolering af hensyn til lyddæmpning og har lidt pladsproblemer, kan panelerne så sættes op direkte på væggen, dvs. uden at sætte rigler op først?

  Bh. Mette

  • Reply
   sabina
   4. november 2019 at 9:06

   Hej Mette. Ja det er nemlig også genialt! Vi har dog et stort køkken alrum (og har tit mange gæster), så den anden løsning var perfekt for os. Men skønt at du vil dele din viden og erfaring med Wood Up med os andre! De bedste hilsner Sabina

Skriv en kommentar