25 steder til din sommerferie i Danmark

Photocredit: FDM.dk

Sommerferie i Danmark

Vi er begyndt at planlægge vores sommerferie i Danmark. Det er så hyggeligt bare at køre ud i det blå og tage på eventyr.

Forleden spurgte jeg ud på Instagram, hvilke steder I kunne anbefale. Der kom små hundrede bud, det ene bedre end det andet, så jeg tænkte, I andre også kunne få glæde af dem.

VÆRSGO!

 1. Lønstrup  i Nordjylland.
 2. Hvidbjerg Camping i Blåvand. Danmarks eneste 6-stjernede campingplads med alt fra hyggelige teltpladser, fiskehytter og store luksushytter ned til havet. Vi var der to gange sidste år. Se vores luksusplads med hot tub med udsigt til den smukkeste natur.
 3. Livø – en lille uspoleret naturperle i Nordjylland.
 4. Cykeltur ud i det blå med overnatning i en shelter. Du kan booke dem gratis på Hejcamp.dk
 5. Fjellerup strand – de laver kæmpestore isvafler.
 6. Odense og Fyn med H.C. Andersens hus. museum og teater for børn.
 7. Samsø på cykelferie.
 8. Tag på storbyferie i Århus. Læs min guide “10 ting du skal opleve i Århus”.
 9. Saksild strand Camping. Virkelig børnevenlig og dejlig strand ved lavt vand så langt øjet rækker!
 10. Fange krabber og hygge i Nordminde havn.
 11. Byferie i København. Book evt. en lejlighed på Airbnb eller byt lejlighed med en anden familie.
 12. Sommerferie i Blokhus og Nordjylland.
 13. Gl. Skagen er klart et besøg værd.
 14. Øster Hurup har en meget børnevenlig strand.
 15. Bornholm (Hullehavn camping) er genialt.
 16. Hasmark Camping på Fyn med kridthvide sandstrande – som over 50 af jer anbefalede os forrige sommer. Læs mit blogpost om vores campingferie HER!
 17. Skagen og Blokhus kan noget helt særligt!
 18. Se sæler og Vadehavet ved Fanø.
 19. Fur – den dejlige ø i Limfjorden med strande, hede og bakker. Ungerne elsker det!
 20. Gilleleje, Tisvildeleje og Hornbæk.
 21. Gudhjem på Bornholm – nordøens natur er helt i særklasse. Besøg Hammershus, minigolf i Sandvig og vandfaldet i Døndalen.
 22. Jesperhus Blomsterpark.
 23. Mols Bjerge med hede og hyggelige Ebeltoft.
 24. Ø hop i det sydfynske – man kan bestille ø-pas og tage på eventyr hele familien.
 25. Ærø med SUP og kæmpestore is.

Hvis I er til kør-selv-ferie, har jeg lavet en guide til jer i indlægget “Min sommerferie – kør selv ferie” med ideer og budget for vores bilferie gennem årene.

Der er også links og ruter til en masse nyttig viden om kør selv ferie i Danmark og Europa.

Mon det gav lidt inspiration til sommerferien i Danmark?

Jeg er selv meget begejstret for Bornholm og har kun været der 2 gange i mit liv. Men nu må vi se, hvor sommerferien ender henne i år.

Vi bliver i hvert fald i verdens fineste og allermindste land.

DANMARK! ♥

Læs også indlæggetÅrhus Guide: Hvad skal vi opleve i Århusog 10 populære campingpladser i Danmark“.

Kærligst Sabina

Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

17 kommentarer til “25 steder til din sommerferie i Danmark”

 1. Camilla Christensen

  Det er så ikke i Danmark, men vi skal på kør-selv-ferie for andet år i træk med campingvogn til smukke smukke Østrig. Der er den bedste lille campingplads imellem bjergene, hvor jeg kom med mine forældre, da jeg var barn, og hvor mine børn nu også er så heldige at komme hen. Vandrestøvlerne er købt ind til hele banden, så nu skal det bare blive sommer. ☀️☺️

  1. Hej Camilla. Ej hvor hyggeligt at I tager til det samme sted, som da du var barn! Vi har også været i Østrig et par gange, men kun på skiferie. Måske man skulle overveje Østrig om sommeren. Det er jo et virkelig smukt og tophyggeligt sted at holde ferie!

 2. Pingback: Sådan kommer du i forårshumør! - Sabinas Verden

 3. Pingback: Populære podcasts du skal høre! - Sabinas Verden

 4. Vi skal til skønne Svaneke. Den dejligste by på Bornholm. Her kan man bade i havnen, nyde lækre is, chille I liggestol, spise god mad, bade i Hulle havn, hoppe i klipper, bade fra klipper, drikke øl og meget mere.

 5. Jeg er vokset op med Camping i hele Danmark og er enig med rigtig mange steder på din liste. Vil dog gerne lige smide en lille reklame for min hjemby Silkeborg, hvor man kan tage på kanotur og spise store is ved Hjejlen!

  1. Det hyggeligste sted at spise is! Jeg er selv kommet meget i Silkeborg og ELSKER området omkring Hjejlen! Mange tak for dit input – endda et virkelig godt et af slagsen!!

 6. Møn mangler på din liste. Der er så skønt. Hver tirsdag er der marked i Stege. Fantastisk natur ved Jydelejet og Møns Klint. God badestrand ved Klintholm Havn. Masser af små vejboder med sommerens frugter, mange små gallerier, keramikere og lysstøberi. Fantastisk sted for børnefamilier af holde ferie!

  1. TAK for dine gode inputs! Du har jo helt ret!! Møn er et virkelig fint område, som vi desværre kun har kørt igennem et par gange. Måske vi skulle kigge forbi næste sommer! Og det er lige præcis de små butikker og perler ved vejene, som gør turen gennem Danmark til noget helt særligt!!

 7. Pingback: Farvel bloggen! - Sabinas Verden

 8. Kan klart anbefale ø-hop ved Lolland også. Vi har ø-pas og hygger med at få lidt øer hvert år. Sidste pr fik vi 4-5 stk. så måske en pause i år… da vi skal til Pippi-land

  1. SUPER godt input til årets sommerferie i Danmark! Jeg har faktisk luret på ø-hop. Køber man ø-passet på nettet eller hvordan får man fat i det?

 9. Pingback: Feriebanko - lige til at printe ud - Sabinas Verden

 10. Kan se, at Møn er blevet nævnt – for det var ellers også det eneste jeg lige kunne komme på. Men tak for en god og lang liste! I år må vi jo være lidt kreative og rigtig komme rundt i DK! Jeg har ferie i næste uge, og jeg glæder mig faktisk til at køre DK rundt. Vi har endda bestilt overnatninger på https://comwell.com/moede-og-konference et par steder rundt i landet som en lille slags luksus (nogle af dem har nemlig spa! Hurra!) i det ellers skiftende sommervejr.
  Jeg vil tilføje et par stops fra din liste! Tak!
  Kh Julie

 11. Pingback: Læsværdigheder til weekendkaffen á la juli… – Acie

 12. Pingback: Læsværdigheder til weekendkaffen á la juli… – Acie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 37 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og rejser med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS