All boobies are good boobies

Annonce for Kongstad Print

Er du på jagt efter nye plakater til dit hjem, har jeg fået øjnene op for KONGSTAD PRINT.

Min nye plakat “All boobies are good boobies” flyttede ind for en månedstid siden.

Er den ikke skøn?

Ikke nok med at Kongstad Print hylder kvindekroppen med denne plakat, så er det virkelig god hverdagshumor. For vi kender allesammen de dage, hvor tøjskabet bugner med alt for små jeans og kjoler, der strammer de mest irriterende steder.

HEY DAMER!

Kvindelige former er skønne!

Næsten alle mine veninder allerede spurgt til den. Og jeps. Den findes også med numser!

Du finder plakaten “BUTTS” HER!

GOD SØNDAG! ♥

Hvis du mangler en billig ramme, kan DENNE måske bruges?

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Stine
    17. september 2018 at 20:02

    Ej hvor sjovt, jeg har vitterligt lige købt en plakat der ligner denne med samme budskab, bare hvor det var fotografier i stedet for tegninger! Er også vild med den som tegninger, den kunne jeg godt overveje 🙂

Skriv en kommentar