Den nye INSTAGRAMFRUGT!!!

Jeg har spottet INSTAGRAMFRUGTEN anno 2017!

Noget af det bedste ved at rejse rundt i verden er at opleve, se, dufte og observere en masse nye måder at leve og gribe livet an på. Alt er så anderledes hernede i Thailand og jeg har konstant lyst til at skrive nye indlæg til jer! Men bruger tiden med min familie og NYDER det!

Vi har fundet en lille lokal smoothiedame hernede på Koh Chang, som er blevet vores favorit smoothiepusher!

Bare farverne er nok til, at jeg er hendes nye stamkunde. Frugten nedenfor er en dragefrugt og smager lidt ligesom melon.

Er den ikke bare smuk og eksotisk?

Dragefrugterne lever sit helt eget liv hernede og vokser også i vores tidligere bungalowpark. Hvor mange frugter er både pæne uden på OG indeni? Drinken koster 10 kr. hernede og vores børn lapper dem i sig!

Jeg satser alle mine penge på, at dragefrugten er den pæneste frugt i min frugtskål i år! Og så smager den oveni købet godt!

UHM! ❤️

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar