Denne podcast skal du skal høre!

I tog virkelig godt imod mit indlæg omkring “Podcasts du bare skal høre” inden sommerferien, og flere af jer har tagget mig i løbet af sommerferien! Simpelthen så hyggeligt at vi kan vidensdele og inspirere hinanden! Derfor har jeg lavet et længere skriv omkring de podcasts, jeg har hørt på det sidste.

Jeg har besluttet mig for at høre podcasts hver eneste gang, jeg kører i bil alene eller tuller rundt nede i byen. Det giver mig ro i hovedet og ofte et smil på læben.

Senest i sidste uge hørte jeg et nyere afsnit af podcasten “Anden til venstre” af Stephanie Fisker med Line Hoffmeyer i stolen – netop nygift kone til komikeren Lasse Rimmer.

Stephanie og Line taler om at være forlovet med en 20 år ældre mand, om Lines hjerteoperation og om hvordan Line og hendes veninder arrangerede en snedig plan for at komme i kontakt med Lasse Rimmer. Et sjovt, menneskeligt og virkelig anbefalelsesværdigt afsnit, som I finder HER.

Bliv klogere på influencerbranchen

Jeg har de seneste 3 år haft svært ved at definere mit job og helt kort forklare, hvad jeg egentligt lever af. For 90 % af de mennesker jeg kender og hænger ud med, kender slet ikke til min branche og har svært ved at forstå, at man kan leve af at blogge, instagrame og opbygge et liv på nettet som knap 40.000 mennesker følger med i hver måned. Folk spørger mig ofte, hvordan det er at leve af at blogge og hvordan denne forholdsvis nye levevej og branche fungerer!

Overordnet kan man sige, at markedet for branding på SOME først lige er startet i Danmark. Der dukker hele tiden nye dygtige influcere og bloggere op i kølvandet af, at flere og flere virksomheder lægger store budgetter i markedsføring på de sociale medier til f.eks. influencere/bloggere helt tæt på forbrugeren, i stedet for gammeldags markedsføring i aviser, magasiner og the good old flyers. Dem vi andre brugte til papirsfly i folkeskolen, som en eller anden grafiker havde brugt dage på at lave!

Vil man blive klogere og er nysgerrig på influencer branchen, måske drømmer du endda om at gå en ny vej karrieremæssigt, kan jeg varmt anbefale at lytte til podcasten INFLUENCER af dygtige Louise Taarnhøj og Camilla Stemann. To seje damer jeg følger i min færden på Instagram, som I også skulle tage at tjekke ud!

Camilla er bedre kendt som Copenhagenbyme på Instagram. Hun er en kreativ businesskvinde, der bl.a. deler ud af sine store erfaringer med Instagram som forretning. Camilla drysser ustyrligt meget lækkert indhold og inspiration ud på sin instagramprofil, og er vel en af de kvinder i Danmark, jeg allerhelst vil drikke kaffe med i 2019!

Louise er uddannet journalist. Hun står bag Instagramprofilen LoveCopenhagen og bloggen af samme navn, som er et kultursite, en blanding af hverdagstanker, lækre spots fra København, ustyrlig gode anmeldelser af restauranter, kuturelle opleveser og events krydret med særdeles flotte billeder af storbylækkerier.

Sammen har de lavet et hav af podcasts omkring livet som influencer, på godt og ondt. Jeg kan især anbefale afsnittet med Cana Buttenschøn i gæstestolen. Hun taler om at skrifte job fra jordemoder til blogger og forfatter, om det gode samarbejde og hvordan hun arbejder som proffessionel blogger. En fortælling der minder meget om min historie og mit skifte fra folkeskolelærer til blogger/freelancer.

Podcasten Influencer har også et par yderst interessante afsnit omkring, hvordan man tjener penge som blogger, om skattereglerne for bloggere og om fordelene og udfordringerne ved at samarbejde med bloggere. I finder alle afsnit af podcasten “Influencer HER!

10 podcast jeg skal høre i efteråret

 • Mørkeland
 • Madminifestet
 • Æstetik
 • Kvinde den din krop – om sundhed og balance
 • Damernes eventyrklip
 • Alt er nu
 • Papmache´ Reglen af Hella Joof. Den skulle være ret sjov!
 • Fåking Far
 • Sitter
 • Girlcrush

Sidstnævnte er øverst på min liste, for jeg ved, at både Johanne og Line er nogle virkelig sjove og seje damer! Og I er så mange, der har talt om den podcast!

Jeg kan forresten varmt anbefale at tage på cafe helt alene med en god podcast i ørerne! Det er godt for sjælen med lidt ro og “egen tid” ♥

Hvornår hører du podcasts? Hvilke podcasts hører du for tiden? Kan du anbefale nogle?

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  LH
  12. september 2019 at 9:57

  Tak for tips. Har netop hørt “Alt er nu” – den sætter virkelig tanker i gang.
  Noget helt andet, for noget tid siden havde du en story, hvor hr. Kiel stod og arbejdede udenfor, og du filmede gennem vinduet. Kan du tilfældigvis huske sangen? Måske noget med “see your face”.

  • Reply
   sabina
   16. september 2019 at 10:22

   Ja den sætter VIRKELIG ens liv og værdier i perspektiv! Den burde vi allesammen høre mindst et par gange i løbet af vores liv!

 • Reply
  Makeover på badeværelse på én dag! - Sabinas Verden
  29. oktober 2019 at 10:34

  […] jeg har ladet ligge i snart 1,5 år. Måske man (HOST. Jeg!) skulle blive bedre til at sætte en god podcast eller ens yndlings playliste på, og få ordnet de småting, der faktisk gør KÆMPESTOR forandring […]

Skriv en kommentar